joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  InclusivEi sunt cei care au spart recordurile dimplomelor pe Special Arad! | Statistici

  de Tomck@t | 7 ianuarie 2018, 10:15 AM | Pamflet | Recomandările editorilor | Special

  3

  Pe ăștia-i avem, de patru ani de zile, cu ăștia defilăm!

  Dintr-o greșeală de tipar a pornit totul și a devenit – inconștient, subconștient și uneori chiar perfect conștient – o chestiune virală! Un singur „M” în plus… și deja vorbim de un alt nivel de recunoștință! Unul cu un substrat satiric asumat automat dintr-o (rea)voință proprie și personală a acelei litere. De la ce vine acel M? Poate a fost și rămâne un Mister cu M mare. Adică o enigmă, nu un domn. Sau poate că vine, pur și simplu, de la „mișto”. În definitiv, e mișto să faci mișto de cei care nu numai că o merită, dar parcă o cer din tot dinadinsul. Așa s-au născut, la finalul anului 2014 (anul în care s-a înființat Special Arad), DIMPLOMELE… iar următorii sunt cei mai dimplomați dintre dimplomați până în momentul de față!

  Performerul absolut: NOUĂ DIMPLOME!

  Doamnelor și domino (să cădem cu toții pe spate și aiurea de extaz!):

  GHEORGHE FALCĂ

  dimplomele lui falca

  Primarul orașului a început timiduț, căpătând o singură dimplomă în anul 2014. La fel și în 2015. Abia anul trecut a fost anul lui de glorie, când a luat cununa de lauri cu patru dimplome dintr-un șut! Și de aici, pe principiul „Cu partidul nostru-n frunte, vom avea victorii multe”, a continuat cu un succes fulminant. În 2017 a mai primit trei dimplome, fiind astfel LIDER SUPREM… așa cum îi place, doar că, aici, în prostie!

  • Dimploma „Porcul Eminescu” se acordă primarului Gheorghe Falcă – antiecologistul recidivist al anului 2014

  • Dimploma „dă-o, bă, în pista mă-sii de treabă!” – primarului Aradului, Gheorghe Falcă: cea mai nefericită întâlnire dintre administrație, incompetență, corupție și prostie!

  • Dimploma „divorțul anului” se acordă, la mare concurență, sau lui Doru Căprar, sau lui Gheorghe Falcă?

  • Medalia de onoare „Serghei Bubka” merge la superbatletul Ghită Falcă

  • Dimploma „Cu pastile, ÎNAINTEEE!” merge înainte la Mântuitorul și Conducătorul lu’ ponei roz prăjit, Ghiță Falcă, care ne-a dat VIAȚĂ și PIZZA, călare pe curcubeu!

  • Dimploma „pălitura, căzătura și târâtura” se acordă triunghiului isoscel Ela (pălitura), Laura (căzătura) și Ghiță (târâtură ce ești, mă!)

  • Dimploma „Milioane. Milioane de case pe stradă” merge, via Pro Arhitectura, spre Ghiță Pristanda Falcă

  • Dimploma „Paștele Cailor Electrici” – rezultatul întâlnirii regionale de business cu invitații occidentali de la Tesla și cei trei crai de la răsărit, Falcă, Ando și Cionca

  • Dimploma „Enola Day cu tzipurituri” merge la rapid-vorbitorul și mai mereu realesul lider, Ghiță!

  PATRU DIMPLOME!

  Nu unul, ci doi laureați:

  NICOLAE IOȚCU și DOREL CĂPRAR

  dimplomele lui caprar si iotcu

  Cariera fostului președinte al Consiliului Județean Arad s-a terminat în 2015 și cu asta s-a cam dus pe apa sâmbetei și șansa lui de a mai fi un figurant cu dimplomă. Doar că… în numai doi ani de zile, Ioțcu a reușit să strângă suficiente Dimplome Special Arad încât să se mențină, până și azi, pe locul doi.

  Dimploma „Cine nu sare? Cine nu sare?…” se acordă lui Nicolae Ioțcu în toată splendoarea sa

  Dimploma pentru „TAXA PE VOT ADĂUGATĂ” se acordă birtașilor politicii arădene, Măduța, Căprar, Igaș, Ioțcu, Țițirigă, Sulincean, Lucaci și Drăgan

  Dimploma pentru cel mai fraudulos imn plagiat de la maimuță-ncoace, lui Nicolae Ioțcu pentru „Bella Ciao – vrem mai mult!”

  Dimploma pentru cele mai multe asemănări cu „Popa Șapcă” merge cu brio la Prea Înaltul Papă Ioțcu

  Tot pe locul doi se află (probabil pentru o eternitate) și șăful PSD Arad, fantasticul Dorel Căprar. De ce e fantastic? Pentru căci în toți anii ăștia n-a făcut absolut nimic remarcabil! Iată-l, totuși, pe podiumul recordurilor Special Arad, cu aplauze infime acolo undeva în spate! Oh, stai! Cineva a vrut să prindă doar o muscă…

  • Dimploma „Dragnea cel mare și sfânt” se acordă parlamentarilor kamikaze de la PSD Arad

  Dimploma „Tangoul anului 2017” se acordă cuplului Căprar-Fifor care a reușit performanța de a dansa împreună fără ca partenerii să se mai atingă

  + dimploma de mai sus, pe care o împarte cu Ioțcu și alții

  + dimploma de și mai sus, pe care o împarte cu Gheorghe Falcă 

  TREI DIMPLOME!

  Un fel de „Fantastic four” – Patru, dom’le, și toți patru cu câte trei:

  MIHAI FIFOR, CĂTĂLIN ȚIȚIRIGĂ, AUREL ARDELEAN adică UVVG (și invers) și ultimul, pe deasupra inclusiv cel din urmă, ANDREEEEI AAAAAANDOOOOO!

  dimplome cu fifor titiriga uvvg ando

  Închizând podiumul, deschidem locul 3 în clasament cu un alt fantastic de inutil al PSD-ului: Mihai Fifor. Actualmente Ministrul Apărării Naționale, olteanul „arădeanizat” se poate apăra că el nu-i chiar așa inutil. Cumva, are multe similitudini cu Ghiță Falcă. Precum primarul, și acesta a ajuns unde a ajuns cu dimplomele doar în ultimii doi ani. Diferența e că Fifor a fost, în anii 2014 și 2015 un mare zero! Adică… cu zero dimplome! Fantastic băiatu’!

  Dimploma „Încetinitorul de particule cu explozie întârziată” merge, cu o întârziere de neoprit, la ministrul Fifor, speranța deșartă a PSD-ului

  + plus cele două dimplome de mai sus, atât de suav alături de Căprar

  Tot un obișnuit al rubricii „Inutile” este și fostul vice-primar, Cătălin Țițirigă. „Strânge omul ca furnica” a fost ultima dimplomă primită, anul trecut, dar hărnicia-n zadar l-a ajutat și așa pe deplin. Trei dimplome, așadar, și punct.

  Dimploma pentru „BUF, POC, LUAT CARNETUL” i se ia lui Cătălin Țițirigă. Fără probe la sânge

  Dimploma „Strânge omul ca furnica” merge la Țițirigă! Tot strânge ăsta!

  + Dimploma împărțită cu birtașii Căprar, Măduța, Igaș, Ioțcu, Sulincean, Lucaci și Drăgan

  Când vorbim de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” și de fostul rector, actualmente președintele de onoare întru eternitate (un fel de Iliescu mai mic îi Aurel Ardelean), vorbim de una și aceeași entitate. Așa se face că Ardelean a fost în primul an un deschizător de drumuri cu o dimplomă în rubrica defunctă „Antirecomandări”, desigur, tot în numele Universității, iar după doi ani de pauză, iată-i urmașii recidivând cu două dimplome! Bravo!

  Dimploma „minus 10%” se acordă lui Aurel Ardelean pentru merite deosebite în tăierea salariilor angajaților UVVG

  Dimploma „Siliconis Causa” se implantează în portofoliul UVVG, fără Pamela Anderson

  • Dimploma „Ochiul, timpanul, nota și trecut anul” se acordă prin SMS informaticienilor „servitori” de diplome de la UVVG

  …și apropo de „Bravo”, bravul de Andrei Ando, firește, nu putea să lipsească de pe podium. A făcut ce a făcut în ultimii patru ani – și tot ce a făcut, și-a făcut-o cu forțele sale inepuizabile – și și-a lins drumul spre culmile succesului. Mă rog, a cam căzut în spatele unora sau altora (și se pare că-i cam place acolo). Trei dimplome, așadar, în trei categorii diferite. Să moară dujmanii de ciudă!

  Dimploma lui Andrei „Șuhaida” Ando – pentru insultătorul scor de 0 – 2021 contra „Capitalei Europene a Culturii”

  Dimploma „Back to the future”, pentru invenția celei mai proaste mașinațiuni a timpului din toate… timpurile

  Dimploma „Paștele Cailor Electrici” – rezultatul întâlnirii regionale de business cu invitații occidentali de la Tesla și cei trei crai de la răsărit, Falcă, Ando și Cionca

  CU (DOAR) DOUĂ DIMPLOME, cei în afara podiumului, campionii cu o amărâtă de mențiune

  ZECE! S-au înghesuit și au reușit!

  IUSTIN CIONCA, ALIN VĂCEAN, FLAVIUS MĂDUȚA, MIHĂIȚĂ CALIMENTE, EUSEBIU PISTRU, VASILE ZĂRĂNDAN, GHEORGHE BĂNĂȚEAN cu tot cu instituția lui, APĂ-CANAL, FLORIN TRIPA, OVIDIU MOȘNEAG și DAN BĂLĂCEL

  ultimii

  Ce să mai tot povestim despre ei atâta? Mai ales că-s mulți și, după cum știm, ce-i mult, strică! Iată dimplomele lor, la anu’ și la mulți ani!

  Dimploma „DOCTOR în drept, politică și administrație” se acordă cu „magna cum xerox” lui Iustin Arghir Marinel „Napoleon” Cionca (dimploma lui Cionca, plus cea de mai sus, călare pe calul electric alături de Falcă și Ando)

  Dimploma „băi, deșteptule” pentru merite deosebite în atragerea de UNLIKE se acordă lui Alin Văcean

  Dimploma „Ți-am dat un ineeeel, mare cât Filarmonica ta!”

  Dimploma „eminența cenușie și mută a învățământului arădean” – Deputatului Premiere Flavius Măduța (Dimploma lui Măduța, la care se mai adaugă cea împărțită cu birtașii Căprar, Țițirigă, Igaș, Ioțcu, Sulincean, Lucaci și Drăgan)

  „Mercenar îi mă-ta!” – dimploma pentru skandenberg intelectual-moral merge la dom` profesor de tumbe Mihăiță

  Dimploma „tă-tă… un-doi-trei-patru, atențieeee, stai!” lui Mihăiță, cel mai tare din curtea școlii

  Dimploma „Nu-mi vine să cred ce a făcut Geani” i se acordă deputatului Eusebiu Pistru și punct

  • Dimploma „Parchează cu Pistru” – aplicație nouă, se acordă bizonului nr.1 al Aradului

  Dimploma pentru ospitalitate extremă este oferită lui Vasile Sărăndan, care ne-a primit într-un minunat cimitir!

  Dimploma „Okoș-Cocoș” pentru cultură generală pe probleme de Cioran – pusă la bătaie între Vasile Zărăndan și/vs. Eugen Puiu!

  Dimploma „Război și pace” merge la Gheorghe Bănățean – personajul de a cărui absență depinde orice pace și pe care, când îl vedeți, să știți că e război!

  Dimploma „Bruma de aur” se acordă singurului ansamblu folcloric de apă şi canal: „Roua” (e adevărat, dimploma de față e acordată ansamblului folcloric, dar maestrul dirijor-inventator de ansamlu folcloric e tot Gheorghe „Apă-Canal” Bănățean)

  Dimploma „politruc fără carnet” i se acordă lui Florin Tripa, cu trei voturi din 100 (Tripa mai are și Dimploma „Dragnea cel mare și sfânt”, alături de parlamentarii kamikaze de la PSD Arad. Vezi mai sus)

  Dimploma „Un Moșneag C(H)E nu se înfiorează de a ta spaimă, Ghiță!” se acordă fără rest lui Ovidiu…

  Dimploma pentru „reconversia instituțională a rahatului” se oferă celor trei „patrioți” locali: Moșneag, Bălăcel și Vasii Vasile… (aici îi găsim, la pachet, atât pe Moșneag, cât și pe Bălăcel)

  Dimploma „Sburătorul suferind de Alzheimer” pentru Dan Bălăcel. Ăla de a uitat că pe un aeroport aterizează avioane

  În încheiere, trebuie spus că exact ca și dimplomele, și acest pamflet este un articol. Inclusiv invers și viceversa!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.