luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  EDUCAȚIE: Dimploma „eminența cenușie și mută a învățământului arădean” – Deputatului Premiere Flavius Măduța

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:23 PM | Pamflet

  0

  Ce caută Măduța la categoria „EDUCAȚIE”?! – asta să-i întrebați pe Victor Ponta și pe Ecaterina Andronescu, nu pe noi… noi considerând că din caterincă o ajuns Măduța șef peste directorii de școli din Arad… că or vrut Miticii să facă mișto de noi.
  Pentru largul concurs pe care, mai ales prin tăcerea sa, ni l-a dat deputatul PSD de Arad, Flavius Măduța, în obiectivul nostru de a ajunge la o medie de 4000 de vizitatori unici pe zi, Special Arad îi conferă parlamentarului titlul de „eminența cenușie și mută a învățământului arădean” pe 2014 și îi DĂ, de-a dreptul, o Dimplomă pentru chestia asta.

  Mențiune obligatorie: cu acest prilej se va reține în continuare prezumția de incompatibilitate între deputatul partidului aflat la guvernare și proprietarul salonului de ospețe și înfrumusețare a conturilor Premiere… unde de la nunta lui fiu-tău și până la Ziua Profesorului, totu-i obligatoriu!

  09-EDUCATIE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.