EDUCAȚIE: Dimploma „eminența cenușie și mută a învățământului arădean” – Deputatului Premiere Flavius Măduța

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:23 PM | Educaţie

  0

  Ce caută Măduța la categoria „EDUCAȚIE”?! – asta să-i întrebați pe Victor Ponta și pe Ecaterina Andronescu, nu pe noi… noi considerând că din caterincă o ajuns Măduța șef peste directorii de școli din Arad… că or vrut Miticii să facă mișto de noi.
  Pentru largul concurs pe care, mai ales prin tăcerea sa, ni l-a dat deputatul PSD de Arad, Flavius Măduța, în obiectivul nostru de a ajunge la o medie de 4000 de vizitatori unici pe zi, Special Arad îi conferă parlamentarului titlul de „eminența cenușie și mută a învățământului arădean” pe 2014 și îi DĂ, de-a dreptul, o Dimplomă pentru chestia asta.

  Mențiune obligatorie: cu acest prilej se va reține în continuare prezumția de incompatibilitate între deputatul partidului aflat la guvernare și proprietarul salonului de ospețe și înfrumusețare a conturilor Premiere… unde de la nunta lui fiu-tău și până la Ziua Profesorului, totu-i obligatoriu!

  09-EDUCATIE

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.