duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  AUTO: Dimploma pentru „BUF, POC, LUAT CARNETUL” i se ia lui Cătălin Țițirigă. Fără probe la sânge

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:23 PM | Pamflet

  0

  Anul 2014 a fost unul destul de întortocheat pentru viceprimarul Cătălin Țițirigă. Din toate punctele de vedere. A trecut în viteză de la partidul lui Dan Diaconescu în barca lui Ghiță Falcă (iar acum, o știm!, regretă pentru că nu-și mai prea găsește scaunul), și tot pentru viteză i-a fost suspendat și permisul auto după ce a fost prins cu 107 km/h în localitate.

  La fel, în viteză ne-a spus și nouă, chiar la ușa redacției, că își dă examenul pentru recuperarea permisului. Iar noi, cu riscul de a vă plictisi, în viteză am scris: http://specialarad.ro/titiriga-reexaminat-pentru-carnetul-suspendat-viceprimarul-si-a-dat-corigenta-la-condus/.

  Înainte de pățania cu permisul, Țițirigă i-a servit o portieră în plin plex și figură unui enoriaș (care se afla în mers pe o bicicletă), după ce a deschis-o fără să semnalizeze…

  Mai mult nu mai spunem, dar e cert că Țițirigă deține Diploma „BUF, POC, LUAT CARNETUL” de când s-a născut. Iar acum, ca să vadă că suntem băieți buni, nici nu-l ducem la probe de sânge… dar I-O LUĂM.

  03-AUTO

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.