AUTO: Dimploma pentru „BUF, POC, LUAT CARNETUL” i se ia lui Cătălin Țițirigă. Fără probe la sânge

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:23 PM | Auto

  0

  Anul 2014 a fost unul destul de întortocheat pentru viceprimarul Cătălin Țițirigă. Din toate punctele de vedere. A trecut în viteză de la partidul lui Dan Diaconescu în barca lui Ghiță Falcă (iar acum, o știm!, regretă pentru că nu-și mai prea găsește scaunul), și tot pentru viteză i-a fost suspendat și permisul auto după ce a fost prins cu 107 km/h în localitate.

  La fel, în viteză ne-a spus și nouă, chiar la ușa redacției, că își dă examenul pentru recuperarea permisului. Iar noi, cu riscul de a vă plictisi, în viteză am scris: http://specialarad.ro/titiriga-reexaminat-pentru-carnetul-suspendat-viceprimarul-si-a-dat-corigenta-la-condus/.

  Înainte de pățania cu permisul, Țițirigă i-a servit o portieră în plin plex și figură unui enoriaș (care se afla în mers pe o bicicletă), după ce a deschis-o fără să semnalizeze…

  Mai mult nu mai spunem, dar e cert că Țițirigă deține Diploma „BUF, POC, LUAT CARNETUL” de când s-a născut. Iar acum, ca să vadă că suntem băieți buni, nici nu-l ducem la probe de sânge… dar I-O LUĂM.

  03-AUTO

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.