sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Încetinitorul de particule cu explozie întârziată” merge, cu o întârziere de neoprit, la ministrul Fifor, speranța deșartă a PSD-ului

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:30 AM | Pamflet

  0

  Marele premiu, respectiv Dimploma „Încetinitorul de particule cu explozie întârziată” și-a căutat multă vreme destinatarul, având în vedere puzderia de persoane și personalități care o meritau cu vârf și îndesat.

  Este vorba, cum bănuiti, desigur, de cei care trebuiau să facă ceva, dar n-au făcut-o, chiar dacă au vorbit mult și fără folos, promiteau, dădeau cu pumnul în masă, adică făceau totul ca noi să intrăm la idei și să vedem în ei pe cel sau pe cei care ne vor scăpa de implacabilul Ghiță și de a lui ceată.

  După multă judecată și nițel whiskey irlandez de cea mai bună calitate am ajuns la hotărârea – concluzie n-avem cum să-i zicem – ca în acest an dimploma cu acest nume, de pe acum bine cunoscut în Arad, să meargă la Domnul ministru Mihai Fifor, speranța deșartă a PSD-ului, venit tot de pe câmpiile oltenești să-l contracareze pe cel care pare în continuare de neoprit.

  Retras la București, Domnul Fifor nici măcar nu mai sâsâie, că s-a fâsâit de cum s-a aprins, iar fetelor focoase de pe la PSD Arad, la Inspectorat și aiurea, nu le-a mai rămas decât speranța.

  DIMPLOMA FIFOR

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.