miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Ochiul, timpanul, nota și trecut anul” se acordă prin SMS informaticienilor „servitori” de diplome de la UVVG

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:21 AM | Pamflet

  1

  Nu aveam cum să nu avem în vedere scandalul anului în învățământul arădean: perchezițiile la cele două Universități, Vasile Goldiș și Aurel Vlaicu, între timp a doua instituție de învățământ fiind lăsată la „vatră” din lipsă de probe, cercetările continuând doar la prima. Și dacă tot discutăm de Dimploma la categoria „Culise”, atunci hai să dăm una de „resort”: procuroarea, cică una bengoasă rău, deși micuță ca statură,  continuă cercetările într-un asemenea hal încât mai-marii „Goldișului” nu mai suportă nici măcar bătăile respectoase la ușile birourilor pe care le au… într-atât e de stresantă situația! Cică noul mod de salut în instituția de învățământ amintită e: „Tu ai fost?…”; „Da…”; „Și?”; „M-a întrebat despre aia, despre cealaltă… dar știți eu sunt soldat fidel”. Iar de aici încolo discuțiile nu mai sunt pe șoptite sau, în ton, de culise.

  În ceea ce privește Dimploma… ea merge către copiii directoarei generale de la „Vasile Goldiș”, Isabela Alic, cei care – nu se știe încă – ce și cât au decartat dar e cert că pe „tehnică”, datorită lor, procurorii au niște frumuseți de convorbiri și metode de fraudare a examenelor, în beneficiul unor studenți străini, prin SMS… de nu s-a mai pomenit așa ceva.

  Cum îi spunem la Dimplomă? Bineînțeles, cum am scris și-n titlu: Dimploma „ochiul, timpanul, nota și trecut anul”!

  Vreți argumentația? Iat-o: Băiatul și nora directorului general Isabela Alic, de la Universitatea Vasile Goldiș – în arest pentru 30 de zile. Ce au decis judecătorii în privința tuturor celor implicați în „Dosarul diplomelor”

  DIMPLOMA servitori de diplome de la UVVG

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asa shi? Astia au fost il capo di tutti capi? Cine e atat de idiot incat sa creada ca cei2 informaticieni au facut totil de capul lor fara sa stie nimeni de ceea ce faceau ? Astia au fost doar simpli executanti. Aia greii stau la caldurica bine merci. Tipic .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.