STRADA: Dimploma „dă-o, bă, în pista mă-sii de treabă!” – primarului Aradului, Gheorghe Falcă: cea mai nefericită întâlnire dintre administrație, incompetență, corupție și prostie!

  de Special Arad | 31 December 2015, 11:47 AM | Pamflet

  4

  Ei sunt „oamenii cu pista” – asta dacă cumva nu știați cui să-i mulțumiți pentru că ne compară atât turiștii occidentali și cei accidentali cu un Caracal înfrățit mafiot cu un sat din Mexic – via Turul Aradului pentru sinucigași în serie.
  Sceneta s-ar petrece de maniera care urmează, dacă cumva Dumnezeu sau Macanache și-ar face pomană și i-ar răsturna pe ăștia toți în timp ce pedalează în pluton prin intersecția de la Joy`s – cum trece tramvaiul: 

  Falcă: Băi, fraieri cocliți: la valoarea mea politică și la vrăjeala mea, vă mai fac o pistă din vopsea și pe Mureșel și zic că-i navigabilă – și tot scap nevătămat!

  Ando: Domnule primar… pot să v-ajut și în legătură cu Mureșelul navigabil… Uitați, am deja sloganul: „Dați Aradului Canalele pe care le merită!” – vă place?…

  Țițirigă: Șefu… nu vă supărați… eu de ce tot timpul tre` să pic de fraier… deși n-am făcut absolut nimic decât am pedalat cuminte?!

  Bognar: Faptul că s-a produs această căzătură fix vizavi de imobilul din Avram Iancu, nr. 11, n-are nicio legătură nici cu destinul, nici cu ungurii: vorbiți cu avocatul lui nevastă-mea!

  Farcaș: Cine se ceartă cu cine și de ce, frați creștini?

  Geanina Pistru: Incompa… ăăă… incompara… ăăă… incompete… ăăă… incoe… ee… dracu să vă pieptene pă tăți, cu bițigle cu tot! 

  Moșneag: Domnule primar, vă mulțumesc că m-ați lăsat să cad în locul dumneavoastră! Eu o iau pe jos până la Mac… dacă nu găsesc Happy Meal, vă iau un chessburger sau ce?…

  E cod roșu de prostie la Arad – am urlat și noi, ca fraierii la bec…

  iar dacă până acum asta a fost „alertă neoficială” încă de când ne-am născut pe aceste meleaguri, din 23 decembrie, Anul lui Dumnezeu 2015, respectiv din noaptea din care a apărut pe Glasul Aradului anunțul ăsta (pe pagina 7, colțul din stânga, jos! – asta-i va fi fost „panglica de inaugurare)… ni-s OFICIAL PROȘTI – în frunte cu primarul nostru:

  DSC_1474

  Ai citit, nu, arădeanule sub asediu de cod roșu de prostie? Administrația orașului tău a dat 3 milioane de euro (cu șpagă cu tot, vreo 4) pe niște dungi din vopsea care pe lângă că e inutilă și periculoasă (alunecă la orice fel de intemperie… și pe aici e umezeală trei sferturi de an!), mai și dispare după o lună. În plus, e și foarte scumpă: cea mai scumpă vopsea din lume ți s-a dus dracului la prima ploaie!

  prosti

   

  (poza e făcută pe 29 decembrie)
  Cât de prost tre să fii să înghiți că asta-i o pistă cinstită… construită de oameni cinstiți din bani dați cinstit de cineva cinstit?! Mai prost decât cel care a gândit-o și mai prost decât cel care a făcut-o… eventual.

  În plus – maxim de tupeu! – să consideri că asta-i o pistă terminată… să mai dai și anunț într-un singur ziar, pe șest, la 11 noaptea… fără tu panglică… conferință de presă… fără preoți… fără constructor… numa așa… tu cu un prieten la o masă ați inaugurat pista aia.. sau cum? (ai văzut ceva pervers în anunț?… s-au antedatat: au dat, pe 23, că-i gata în 31) – cât de prost trebuie să fii?…
  Roșu-murdar în curs de ștergere de prost trebuie să fii. Ți-a mai rămas de-o ploaie de prost ce ești.
  Baiu-i că ești și periculos.

  DIMPLOMA FALCA PISTA MA-SII

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In 19 noiembrie se va sarbatori si in Romania Ziua Internatioanla a Barbatului cand precis vor fi multe manifestari interesante in Arad. Atatia mari barbati cat cuprinde Aradul nu ar putea rata o asemenea ocazie pentru a-si arata maretia si barbati. Cine va prezenta evenimentele? Normal ca Zoooooli Lovaaaaaas, cel mai barbat dintre aradeni, un adevarat Ando al prezentarilor… Nu mai bine-i da primaria o renta decat sa ni-l bage pe gat la toate evenimentele pe acest cabotin arogant, cu aerul lui plictisit de viata?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.