luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  STRADA: Dimploma „dă-o, bă, în pista mă-sii de treabă!” – primarului Aradului, Gheorghe Falcă: cea mai nefericită întâlnire dintre administrație, incompetență, corupție și prostie!

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 11:47 AM | Pamflet

  4

  Ei sunt „oamenii cu pista” – asta dacă cumva nu știați cui să-i mulțumiți pentru că ne compară atât turiștii occidentali și cei accidentali cu un Caracal înfrățit mafiot cu un sat din Mexic – via Turul Aradului pentru sinucigași în serie.
  Sceneta s-ar petrece de maniera care urmează, dacă cumva Dumnezeu sau Macanache și-ar face pomană și i-ar răsturna pe ăștia toți în timp ce pedalează în pluton prin intersecția de la Joy`s – cum trece tramvaiul: 

  Falcă: Băi, fraieri cocliți: la valoarea mea politică și la vrăjeala mea, vă mai fac o pistă din vopsea și pe Mureșel și zic că-i navigabilă – și tot scap nevătămat!

  Ando: Domnule primar… pot să v-ajut și în legătură cu Mureșelul navigabil… Uitați, am deja sloganul: „Dați Aradului Canalele pe care le merită!” – vă place?…

  Țițirigă: Șefu… nu vă supărați… eu de ce tot timpul tre` să pic de fraier… deși n-am făcut absolut nimic decât am pedalat cuminte?!

  Bognar: Faptul că s-a produs această căzătură fix vizavi de imobilul din Avram Iancu, nr. 11, n-are nicio legătură nici cu destinul, nici cu ungurii: vorbiți cu avocatul lui nevastă-mea!

  Farcaș: Cine se ceartă cu cine și de ce, frați creștini?

  Geanina Pistru: Incompa… ăăă… incompara… ăăă… incompete… ăăă… incoe… ee… dracu să vă pieptene pă tăți, cu bițigle cu tot! 

  Moșneag: Domnule primar, vă mulțumesc că m-ați lăsat să cad în locul dumneavoastră! Eu o iau pe jos până la Mac… dacă nu găsesc Happy Meal, vă iau un chessburger sau ce?…

  E cod roșu de prostie la Arad – am urlat și noi, ca fraierii la bec…

  iar dacă până acum asta a fost „alertă neoficială” încă de când ne-am născut pe aceste meleaguri, din 23 decembrie, Anul lui Dumnezeu 2015, respectiv din noaptea din care a apărut pe Glasul Aradului anunțul ăsta (pe pagina 7, colțul din stânga, jos! – asta-i va fi fost „panglica de inaugurare)… ni-s OFICIAL PROȘTI – în frunte cu primarul nostru:

  DSC_1474

  Ai citit, nu, arădeanule sub asediu de cod roșu de prostie? Administrația orașului tău a dat 3 milioane de euro (cu șpagă cu tot, vreo 4) pe niște dungi din vopsea care pe lângă că e inutilă și periculoasă (alunecă la orice fel de intemperie… și pe aici e umezeală trei sferturi de an!), mai și dispare după o lună. În plus, e și foarte scumpă: cea mai scumpă vopsea din lume ți s-a dus dracului la prima ploaie!

  prosti

   

  (poza e făcută pe 29 decembrie)
  Cât de prost tre să fii să înghiți că asta-i o pistă cinstită… construită de oameni cinstiți din bani dați cinstit de cineva cinstit?! Mai prost decât cel care a gândit-o și mai prost decât cel care a făcut-o… eventual.

  În plus – maxim de tupeu! – să consideri că asta-i o pistă terminată… să mai dai și anunț într-un singur ziar, pe șest, la 11 noaptea… fără tu panglică… conferință de presă… fără preoți… fără constructor… numa așa… tu cu un prieten la o masă ați inaugurat pista aia.. sau cum? (ai văzut ceva pervers în anunț?… s-au antedatat: au dat, pe 23, că-i gata în 31) – cât de prost trebuie să fii?…
  Roșu-murdar în curs de ștergere de prost trebuie să fii. Ți-a mai rămas de-o ploaie de prost ce ești.
  Baiu-i că ești și periculos.

  DIMPLOMA FALCA PISTA MA-SII

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In 19 noiembrie se va sarbatori si in Romania Ziua Internatioanla a Barbatului cand precis vor fi multe manifestari interesante in Arad. Atatia mari barbati cat cuprinde Aradul nu ar putea rata o asemenea ocazie pentru a-si arata maretia si barbati. Cine va prezenta evenimentele? Normal ca Zoooooli Lovaaaaaas, cel mai barbat dintre aradeni, un adevarat Ando al prezentarilor… Nu mai bine-i da primaria o renta decat sa ni-l bage pe gat la toate evenimentele pe acest cabotin arogant, cu aerul lui plictisit de viata?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.