STRADA: Dimploma „Parchează cu Pistru” – aplicație nouă, se acordă bizonului nr.1 al Aradului

  de Special Arad | 29 decembrie 2016, 10:37 PM | Strada

  1

  Iată-ne ajunși și la decernarea Dimplomei care a pus juriul într-o reală dezbatere. O asemenea dezbatere amplă nu s-a mai întâlnit de la cazul lui O.J. Simpson sau acuzațiile de molestare sexuală ale lui Michael Jackson. Dimploma se acordă exploratorului cel mai de vază, omului cu viziune în a descoperi locuri noi și nemaiauzite, la fel ca și El Dorado, regatul căutat de conchistadorii spanioli.

  În această cursă au fost doi competitori înverșunați: Eusebiu Pistru și Gheorghe Falcă. Primul competitor este cunoscut în Arad pentru locurile de parcare pe care le găsește într-un mod care frizează realitatea, atrăgându-și fani peste tot pe unde merge. Al doilea competitor, unul veteran, după o amplă expediție în țară, la final a găsit Târgu Măgurele. L-a găsit ca pe luminița de la capătul tunelului.

  Juriul a deliberat mult și s-a decis să acorde dimploma lui Eusebiu Pistru, un candidat care căzuse în umbră din anul 2014, anul ultimei distincții. Dar nu s-a lăsat și a demonstrat că prin sârguință și consecvență, orice este posibil. A demonstrat că parcările în Arad se găsesc oriunde, trebuie doar să treci pe trotuar, linii de tramvai și treceri de pietoni. Cine a zis că nu se poate să ia aminte de la Pistru, care de la anul a promis că va lansa și o aplicație pe telefon. Se va numi: „Parchează cu Pistru”.

  Utilizatorii o pot lua de pe Google Play sau App Store și de fiecare dată când nu vor găsi loc de parcare, pornesc aplicația, iar vocea lui Pistru se va auzi suav: „Bagă-te aici și dă-i drumul la avarii”. Nu va conta unde sunteți, pe ce stradă sau trotuar, pentru a beneficia de serviciile de parcare gratuită din Arad, trebuie doar să urmați indicațiile.

  pistru-bizon-nr-1

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.