vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  INTERNAȚIONAL: Dimploma pentru „reconversia instituțională a rahatului” se oferă celor trei „patrioți” locali: Moșneag, Bălăcel și Vasii Vasile…

  de Special Arad | 2 ianuarie 2016, 12:42 PM | Pamflet

  1

  Știți câți arădeni au zburat în acest an cu avionul, cu plecare de pe Aeropotul Arad? Nici noi! Dar cifra e apropiată de zero. Da… aveți dreptate: DHL a zburat! Cu totul și nici nu se mai uită înapoi…

  Iar în continuare… folosindu-i pe următorii trei: Dan Bălăcel – director general, Ovidiu Moșneag -director economic și Vasi Vasile – președinte CA, să facem un exercițiu de imaginație…

  Dan Bălăcel: Ovidiu, cât am încasat azi?

  Ovidiu Moșneag: Nimic… Știi cursele… nu știu cum ne scoatem salariile. Îl prostim noi cumva pe Țolea să aloce ceva fonduri. Sau îi spun primarului și îi dă el ordin.

  Bălăcel: Da… Știu…! Totuși, avem ceva… Cred că vine Țiriac azi, că merge la vânătoare în Ungaria. Însă, moșulică e cam zgârcit dacă nu îi cari geanta. Și io nu i-o car mă, nu i-o car!

  Moșneag: Mă, nici io! Mie mi-o zis Ghiță (Falcă – n.red.) că dacă mă prinde că duc geanta altuia în afară de a lui, mă taie. Nu mai pup niciun CA sau AGA la CET, la Apă Canal și pe unde mă mai trimite. Dar, stai așa. Măă, Vasi, îi duci tu bagajele la Țiriac că poate pică ceva?

  Vasii Vasile: Eu? Voi sunteți nebuni? După ce am fost o viață ofițer, și îl cam ascultam pe Țiriac pe „tehnică” cum face banii, acum să mă duc să-i car geanta? Stai că facem altceva, am o idee!

  Bălăcel și Moșneag (la unison): Ceeee?

  Vasii Vasile: O trimit pe fiică-mea!

  Moșneag: Pfff… Păi ce are fiica ta cu Aeroportul nostru?

  Vasii Vasile: Mă da lud mai ești! Păi n-am angajat-o la Casierie?! E portocalie ca și mine, și ca și tine mă Ovidiu! Dacă vrea să aibă mărunței în casa de bani să meargă bă să-i care ea geanta lui moșulică! Doar e casieriță… Dar nu vorbiți tare mă, că ne aud angajații și ni se urcă în cap! Ce, nu știu nici ce prime s-au încasat?! Asta e de belea măi, e de belea… Trebuie să facem reorganizare, să facem reconversie a angajaților, instituției. Cum ar veni… să facem rahatul să miroase altfel.

  Lăsând la o parte gluma, cu mari procente de adevăr, cei trei de mai sus sunt principalii răspunzători pentru situația la zi a Aeroportului Arad… și pentru asta merită Dimplomă pentru că s-au străduit ani de zile, cu mari eforturi, să facă reconversia instituțională a rahatului. Înțelegi ironia…

  DIMPLOMA MOȘNEAG, BĂLĂCEL și VASII VASILE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.