marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Primarul Anticorupție” i-o acordăm lui Răuț, edilul care a avut curaj să-și „rezolve” soția călcând pe toți procurorii de la DNA și orice fel de Parchet

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:48 AM | Pamflet

  0

  Sesizați telefonic de o cititoare a Special Arad, săraca… care a rămas neangajată fiindcă nu a avut pile, ne-am pus pe verificat mai multe aspecte legate de organizarea unui concurs de către Primăria Olari, pentru un post de asistent medical.

  Nu am avut nevoie de multe telefoane sau de „săpat” zeci de metri de tranșee, că toate aspectele ni s-au verificat cât am spus „pește”. Primarul de la Olari, Petru Răuț, a contribuit cu vârf și îndesat la angajarea soției pe acest post, întreaga organizare a concursului, totul, de la anunțare, la stabilirea componenței comisiei și subiectele de concurs, nefiind decât o bătaie de joc la adresa legii.

  Însă, așa cum s-a dovedit de destule ori până acum, nimeni nu s-a autosesizat, niciun procuror de la Parchet sau DNA nu a verificat legalitatea concursului și a angajării soției primarului. Așa cum nu s-au autosesizat cu privire la informațiile apărute în presă care dezvăluiau că Geanina Pistru își încasa banii de la Compania de Apă (fără să umble pe la serviciu), așa cum nu s-au autosesizat cu privire la aproape nimic.

  Sincer, nici nu putem să facem mișto de acest caz, fiindcă dacă ne gândim la câte au apărut în timp, pe Special Arad, și nu au fost băgate în seamă de autoritățile angajate să aplice legea, ne vine să înjurăm strașnic. Așa încât, dăm Dimploma de rigoare doar pentru a scoate în evidență câte „necurate” se întâmplă în jurul nostru și nimeni nu are ochi de auzit și citit. Ce să mai vorbim de alte mașinării Anticorupție!

  De ce am ales s-o postăm la „Monden”? Păi nu e de mondenitate o asemenea știre, cum au fost multe altele? Normal că de „mondenitate”, că nu poate fi vorba de o treabă serioasă, ilegală, dacă nu e luată în seamă și pedepsită corespunzător. Rădem noi, dar nu e răsul nostru… fiindcă primarul dansează, în continuare, pe toate felurile de parchete.

  Este strigător la Cer!, spune primarul din Olari despre așa-zisul concurs organizat de secretara sa și câștigat de… soția sa!

  DIMPLOMA Primarul Anticorupție

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.