duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ADMINISTRAȚIE: Dimploma „Porcul Eminescu” se acordă primarului Gheorghe Falcă – antiecologistul recidivist al anului 2014

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:17 PM | Pamflet

  2

  Am titrat fără echivoc: Numai un nebun poate face asta! Falcă vrea să cimenteze Parcul Eminescu. Falcă, e clar, are ceva cu copacii! Oareșce atavism obsesiv și chiar compulsiv implantat genetic îi împinge ofensiva înspre tot ce e mai înalt ca el și mai are și coroană. O fi avut ceva strămoș spânzurat de copac… Dumnezeu știe… dar urăște tot ce-i verde și respiră invers decât el.
  După ce a betonat toate șanțurile din Bujac, Gai, Cocoșvaros și Șega, după ce a compromis toate parcurile din Arad, după ce a pus giratorii în spatele fiecărui bloc din Vlaicu, a „tuns” toată Faleza și tot Centrul și a „bărbierit” lalelele de la Podgoria, după ce a pus covor sintetic peste gazon vechi, după ce a bordurat cele mai imposibile colțuri și treceri de pietoni, primarul fără cea mai mică urmă de responsabilitate ecologistă, Gheorghe Falcă, re-recidivează: vrea parcare din betoane peste Parcul Eminescu, al Șahiștilor și al Bikerilor, al Îndrăgostiților și al Mirilor (scriu atributele astea cu majuscule pentru că pentru mulți înseamnă CEVA) – vrea ciment peste copaci.
  Pentru această ultimă faptă penal-metafizică (cel puțin), Special Arad îi oferă lui Gheorghe Falcă Dimploma „Porcul Eminescu”, (re)dedicându-i o piesă ce s-a cântat în fața Primăriei Municipiului Arad cu prilejul zilei de nastere a poetului național al Romaniei, excelenta sa metafizica Mihai  Eminescu, in seara de duminica, 15 ianuarie, 2012, din partea galeriei echipei UTA.
  Dumnezeu nu bate cu bâta, dar bate cu Eminescu, deci.

  15-ADMINISTRATIE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce l-ati ales pe PORCUL ASTA de doua ori ca primar. Trimiteti-l dracului inapoi in Hunedoara/Brad la minerii lui. Nu are simtul esteticului, este un marlan care nu are ce cauta la conducerea unui oras istoric. Aradul chiar nu poate produce un conducator authohton? Comunismul, Basescu (cu care cica ii neam) e dus, trimiteti-l de unde a venit. Cereti alegeri anticipate, caci in 3 ani asta distruge Aradul cu totul

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.