MUZICĂ: Dimploma pentru cel mai fraudulos imn plagiat de la maimuță-ncoace, lui Nicolae Ioțcu pentru „Bella Ciao – vrem mai mult!”

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:16 PM | Music | Recomandările editorilor

  0

  Ioțcu o furat (până și) Imnul partizanilor. Varianta Moara cu noroc – colț cu Mocrea – la „Bella Ciao” sună penibil!… am titrat când am auzit penibilitatea asta… Nu aveai cum să nu remarci… nu musai ziarist dotat cu o cât-de-câtă cultură muzicală să fii, porcăria audio-vizuală pusă în chiar ziua debutului pe youtube… mă și mir că mai e acolo… Era de datoria salubrității să ducă acest gunoi muzical la groapă și să-l topească și să nu mai știe nimeni de el…

  Așa-i când Guță intră peste Mozart, sultanul peste revoluționari, țoapa în bibliotecă, țiganul printre lebede. Dacă Maestrul Dorin Frandeș însuși a declarat despre imnul lui Ioțcu: „Să auzim ce zice consulul onorific al Italiei. Din punctul meu de vedere este o profanare a unui însemn național” – atunci cum să nu-i dai Dimplomă lui Ioțcu pentru cel mai fraudulos imn plagiat de la maimuță-ncoace…
  În ecuația asta, aproape că Ionas „Generalul” – autorul efectiv al infracțiunii muzicale – nu mai contează: se pedepsește ăla de l-a pus s-o comită!
  Auzi tu, mă, la ăsta… vrea mai mult!

  02-muzica

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.