vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  MUZICĂ: Dimploma pentru cel mai fraudulos imn plagiat de la maimuță-ncoace, lui Nicolae Ioțcu pentru „Bella Ciao – vrem mai mult!”

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:16 PM | Pamflet

  0

  Ioțcu o furat (până și) Imnul partizanilor. Varianta Moara cu noroc – colț cu Mocrea – la „Bella Ciao” sună penibil!… am titrat când am auzit penibilitatea asta… Nu aveai cum să nu remarci… nu musai ziarist dotat cu o cât-de-câtă cultură muzicală să fii, porcăria audio-vizuală pusă în chiar ziua debutului pe youtube… mă și mir că mai e acolo… Era de datoria salubrității să ducă acest gunoi muzical la groapă și să-l topească și să nu mai știe nimeni de el…

  Așa-i când Guță intră peste Mozart, sultanul peste revoluționari, țoapa în bibliotecă, țiganul printre lebede. Dacă Maestrul Dorin Frandeș însuși a declarat despre imnul lui Ioțcu: „Să auzim ce zice consulul onorific al Italiei. Din punctul meu de vedere este o profanare a unui însemn național” – atunci cum să nu-i dai Dimplomă lui Ioțcu pentru cel mai fraudulos imn plagiat de la maimuță-ncoace…
  În ecuația asta, aproape că Ionas „Generalul” – autorul efectiv al infracțiunii muzicale – nu mai contează: se pedepsește ăla de l-a pus s-o comită!
  Auzi tu, mă, la ăsta… vrea mai mult!

  02-muzica

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.