În spiritul infamului faimos 2020, „Dimplomele Special Arad” se amână

  de Special Arad | 31 decembrie 2020, 3:11 PM | Recomandările editorilor | Special

  0

  Inițial ne-am gândit să le acordăm la sfârșitul acestui an doar online, apoi ne-am dat seama că Dimplomele Special Arad s-au acordat întotdeauna doar online.

  Le amânăm, deci, bată-le frasu’, că 2020 a fost cum a fost și, trebuie să recunoaștem, momentan nu e un moment potrivit să facem bășcălie de pățaniile, chițibușeriile, matrapazlâcurile și inepțiile unora sau altora (chiar dacă ar fi deja vreo doi-trei nominalizați) dintr-un an în care pandemia ne-a lăsat (cu) mască pe toți.

  Încoronarea Dimplomaților pe anul 2020 va avea loc pe o dată anunțată ulterior, cândva în prima parte a anului viitor, 2021. La anu’ și la mulți ani, rămâneți aproape și vă dorim OK! (mai OK decât în douăzeci-douăzeci)

  Mulțumim, da.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.