miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  OPINII: Dimploma pentru ospitalitate extremă este oferită lui Vasile Sărăndan, care ne-a primit într-un minunat cimitir!

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 11:42 AM | Pamflet

  2

  Țucu, așa cum îl știu mulți pe Vasile Sărăndan, fotograful de la ARQ și recunoscut pentru mustața sa, este cu siguranță unul dintre cele mai simpatice personaje din mass-media locale.

  Și are și o inimă mare. Înainte de a se întâlni cu fotografia, Țucu Sărăndan a fost câțiva ani portar la cimitirul Pomenirea. Era acolo ca acasă. Și, cum îi stă bine unui gentleman adevărat, nici Țucu nu a uitat de unde a plecat…

  „Bine ați venit în ospitalierul cimitir Pomenirea”, ne spune Țucu. Știe el ceva. Știe el că toți vom ajunge mai devreme sau mai târziu acolo.

  Și are și dreptate… Mii de oameni care au intrat în acel cimitir au rămas acolo pe veci. Și cimitiru așteaptă zilnic pe alții, și alții… Și de multe ori primești colaci și răchie, vezi flori la tot pasu,lumânări frumoase. Chefuri nocturne, zombie dezbrăcate, tot tacâmu…

  Fain de tot la cimitir…

  UUUHHH…

  DIMPLOMA ZARANDAN

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.