GONZO: „Mercenar îi mă-ta!” – dimploma pentru skandenberg intelectual-moral merge la dom` profesor de tumbe Mihăiță

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:25 PM | Gonzo | Video

  0

  Ciuvică și Calimente n-au avut nevoie decât de 58 de secunde ca să facă praf presa, educația, moralitatea, etica și estetica… în ce ordine vreți voi… Desigur, cu largul… obscen de largul concurs al „moderatoarei” Dana Grecu… care numa` nu moderează… în rest „face tăt”… cum zic bagabonții.

  „Dom` profesor de tumbe” (am citat exact dintr-un clasic al PNL Arad) Mihăiță Calimente merită Dimploma „Mercenar îi mă-ta!” pentru că el a fost muza lui Mugur Ciuvică (iar dacă muză nu era, nimic nu era…) în emisiunea din 2014… zodia scorpionului… când toți îs nervoși și sinceri și dau din casa minții lor toate perlele, cine știe de când construite… adevăratele lor principii de viață!

  Așa, băă, panaramelor!…

  07-GONZO

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.