marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Un Moșneag C(H)E nu se înfiorează de a ta spaimă, Ghiță!” se acordă fără rest lui Ovidiu…

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:19 AM | Pamflet

  1

  Dimploma „Un Moșneag C(H)E nu se înfiorează de a ta spaimă, Ghiță!” se acordă fără rest lui Ovidiu, unul dintre ultimii arădeni care mai are acces în sferele înalte ale puterii locale, un fel de yankeu la curtea regului Arthur, alintat pe aici simplu Ghiță.

  Dimploma pe care o oferim lui Ovidiu Moșneag recunoaște destoinicia acestuia de a face față cu un zâmbet cuceritor pe buze situațiilor care îl depășesc, problemelor pe care nu le înțelege și ordinelor pe care nu le respectă.

  În fond Ovidiu Moșneag este un luptător de gherilă, el reprezentând pe lângă Ghită Falcă arădeanul mediu, nu foarte-foarte, dar nici prea-prea, înțelegător și oportunist fără să întreacă prea tare măsura, gata oricând să facă un compromis pentru un avantaj cât de mic, mititel acolo.

  Dimploma vine de asemenea să sublinieze anduranța lui Ovidiu Moșneag, faptul că de peste douăzeci de ani nimic și nimeni nu-l poate îndepărta de catlanul unde fierbe ceva, rămănând pentru noi singura speranță că arădeanul este încă în viată, chiar dacă a devenit între timp o specie amenințată, pe cale de dispariție.

  DIMPLOMA LUI MOSNEAG 2017

   

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.