luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  MONDEN: Dimploma pentru „TAXA PE VOT ADĂUGATĂ” se acordă birtașilor politicii arădene, Măduța, Căprar, Igaș, Ioțcu, Țițirigă, Sulincean, Lucaci și Drăgan

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:28 PM | Pamflet

  0

  Cine`a pus cârciuma’n drum, ăla n’o fost om nebun, spune un cântec popular românesc. Birtul te ridică, birtul te coboară, în societatea românească și așa plină de paradoxuri. Ca să performeze în politică, unii concetățeni și-au făcut cârciumi, tocmai pentru că în România politica se face cel mai bine la birt. Și ca să nu piardă controlul, fiecare dintre ei, fără a conta partidul din care fac parte, au adăugat la fiecare deț, fiecare cafea sau cotlet oferit, TAXA PE VOT, TVA-ul plătit de fiecare cetățean cu drept de vot.

  Flavius Luigi Măduța e liderul chermezelor, dar acesta are concurență chiar la el în partid, acolo unde Căprar, Sulincean și Lucaci au. și ei, cârciumile lor. Ioțcu își învârte singur roata la Moara lui, în timp ce Igaș e „vameș” la Pecica, cei din noul PNL neputând intra în oraș fără a opri la „tavernă”. Aproape de oraș, Igaș nu resimte concurența noului cooptat în partid, Țițirigă, cel care se ocupă cu buna dispoziție a zărăndanilor de la Bârsa.

  Drăgan e altceva… La Covăsânț e patria lui, acolo unde vinde monopol, dar și deține monopolul pe… răchie… și prunele romilor.

  Așadar, mai trebuie să spunem cui se acordă Dimploma pentru TAXA PE VOT ADĂUGATĂ?

  24-MONDEN

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.