Dimploma „Enola Day cu tzipurituri” merge la rapid-vorbitorul și mai mereu realesul lider, Ghiță!

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:36 AM | Opinii

  0

  Dimploma „Enola Day cu tzipurituri” nu poate merge (goes) decât la cel care a fost anul trecut cel mai prezent în această rubrică, întâi-mergătorul, mult prea repede înturvinatul, rapid-vorbitorul și mai repede mereu realesul lider de Malul Mureșului și de Mall și alte neamuri, într-un cuvânt sau chiar două-trei, neasemuitul Gheorghe Falcă!

  Țipați, măi!

  Chiar dacă vine din Brad, iar trecutul îl leagă de ținuturi și mai mioritice din însorita câmpie oltenească, activitatea sa debordantă poate fi cel mai bine descrisă prin tzipuriturile caracteristice dacilor liberi din Maramureș, astfel încât dimploma va fi predată simbolic pe fond muzical neaoș și deosebit de ilustrativ, după cum urmează.

  Țipați, măi!

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.