miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  INTERVIURI: Dimploma pentru cele mai multe asemănări cu „Popa Șapcă” merge cu brio la Prea Înaltul Papă Ioțcu

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 1:14 PM | Pamflet

  0

  O să se întrebe unii și o să ne întrebe și pe noi: „Ce premiu să-i mai dai la Ioțcu?… Că ăsta are de toate! Are toate dimplomele din lume! Și nu numai dimplome are!… De fapt, îi mai lipsește una singură: scriitorul anului…la concurență cu Popa Șapcă”. Dar cu siguranță, „păturică” cum îl știm, are toate șansele să o obțină și pe aia… Că bani are… și asta o confirmă dom’ profesor Mateuț…

  Așadar, pentru ce-i dăm DIMPLOMA? Pentru că omulețul ăsta negru a reușit să ne „facă”. Și ne-a făcut într-un asemenea mod, încât, fără să plătească să-i apară un interviu pe Special Arad, așa cum o făcea cu toată presa când era președinte, a debutat. Și ne-a dat un interviu dom’le, de ne-a dat pe spate… Uite ce ne-a spus, printre altele: „Că politicul, administrativul, civilul și penalul se îmbină armonios la noi în Arad”. Și noi nu l-am crezut… Și-atunci, ce credeți că a făcut pentru a ne demonstra?

  A vorbit peste tot unde a putut, a „servit”, a manipulat, a executat, a udat trandafirii ca să crească mari și să nu se vadă euroii ascunși printre ei, s-a purtat fără frică de camere și microfoane, și de Drăgan… atât a vorbit încât i-a convins pe cei de la DNA că el chiar știe ce spune… când spune și susține cu tărie. Și-ăia, răii ăia de procurori, atât s-au îndrăgostit de el și de vorbele lui, încât au venit, l-au ridicat și l-au dus pe HOȚ-CU…, pardon, Ioț-cu, la ei acolo, ca să se convingă că există un asemnea personaj în carne și oase. Adică cum? Și Popă, chiar Șapcă, și cu frică și cinste… și președinte de Consiliu Județean, și Papă de Arad (frate cu Înalt Prea Sfințitul Timotei…)? Nu, nu se poate! Clar. Trebuie să aleagă că, dacă nu, îl facem noi să o facă!

  Iată celebrul interviu pe care ex-președintele CJA Arad l-a acordat fără să cotizeze nimic și care o să rămână în istoria Special Arad: AICI! 

  Și tot aici… de fapt… degeaba vi-l arătăm pe Popa Șapcă, care a locuit pe strada cu același nume… că mulți nu l-au cunoscut și nici nu o să ajungă să-l/s-o cunoască! Că doar unii e cinstiți dom’le! Și nu vor ca de la Biserică să ajungă drept în Pușcărie!

  DIMPLOMA PAPA IOTZCU

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.