joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Siliconis Causa” se implantează în portofoliul UVVG, fără Pamela Anderson

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 9:01 AM | Pamflet

  3

  Păi ce să facă Uvevegeu’ după mega-scandalul de corupție cu toate dimplomele alea date fără număr și pe bani frumoși? Care era cea mai simplă și rapidă soluție de a distrage atenția publică de la tot tămbălău’ ăla dezonorant? Soluția a venit – băgăm mâna-n foc! – de la un student italian, care nu pricepuse mai nimic din subiectul zilei pe vremea aceea, dar a dat și el cu presupusu’, folosind o replică populară pe internet, singura pe care o știa în engleză și putea să fie sigur că lumea o să-l înțeleagă: SEND NUDES!

  Inspirat instantaneu, rectoratu’ s-a pus pe treabă și a plănuit evenimentul anului la Arad, însă au fost cât de cât precauți. Nu puteau s-o facă mai lată decât era deja oricum, ci – maxim – cât măsoară bustul Pamelei Anderson. Nu puteau să riște încă un scandal, totuși. De exemplu, ar fi fost prea de tot un protest cu studente fără haine pe străzile Aradului, dar pe principiul american THINK BIG, s-au gândit de-ndată și deodată la cele mai faimoase țâțe siliconate din istoria omenirii și a siliconului… și cu asta BUSTa, s-a născut soluția și știrea anului pe plan local și național: Pamela Anderson vine la Arad!

  Bine, bine… vine, vine… dar cu ce ocazie? S-a pus și întrebarea. „Asta nu-i o problemă”, zicea un italian, altul decât cel care tot la femei dezbrăcate se gândea, în continuare. „Știe fratello un ragazzo, care la rândul lui știe un italiano vero pe nume Andrea Iervolino. E un Playboy veritabil, umblat pe la Hollywood și cel mai important e că a apărut de câteva ori pe copertele tabloidelor alături de Pamela Anderson! E un om de cultură!”. Perfetto! L-au momit, așadar, pe Coccolino ăsta cu o dimplomă „Honoris Causa” și l-au așteptat la Arad cu mare tam-tam și – mai ales – PAM-PAM, adică de mânuță cu Pamela Anderson.

  Nu le-a ieșit în totalitate. Iepurașul Playboy n-a mai venit, decât pleiboiu’ Bambino… ăsta… Andrea Iervolino, iar Pamela ne-a trimis pupici prin intermediul unui video.

  A fost o decepție uriașă pentru întreaga suflare masculină arădeană, am rămas cu buzele umflate (nu cu silicon, din fericire!) atât noi, cât și organizatorii îndrăzneți, tocmai de aceea le oferim celor din urmă dimploma „Siliconis Causa”, ce poate fi implantată în portofoliul UVVG. Asta e, fără Pamela Anderson.

  DIMPLOMA SILICONIS CAUSA UVVG FARA PAMELA ANDERSON

   

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. CORECT spus ! RECTORATUL e in tot și in top autostabilit, ocupat in întregime de Coralia cea cu atât de multe idei năzdrăvane de nu vede cât a rămas de singura. Așa ca au fost ratate: Diploma pentru scosul banilor in interes personal prin parada modei angajatelor UVVG; Diploma pentru Folosirea completa si necontenită a celor 24 de ore zilnice de munca in ciuda ITM-ului; Diploma pentru pentru cea mai tare universitate Comunitară fără nici o instituție comunitară; Diploma pentru facilitarea teleportarii studenților; Diploma pentru capacitatea de inducere in eroare a aleșilor județeni; Diploma pentru cea mai umflata gogoașa oferită unei Agenții de evaluate nemțești și înghițită pe bani serioși; Diploma pentru organizarea de studii la zi fără frecventa; Diploma pentru capacitatea de hipnoza a profesorilor universitari pentru a trai cu salariul minim și a aduna din acesta puncte la calificativele anuale și CALITATE maxima;

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.