duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „cAUT-O” merge la Falcă. Sătul de desfrânate, Ghiță s-a dat la prospături pe Facebook

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:40 AM | Pamflet

  0

  Ajuns la o vârstă la care obosește destul de repede, uneori încă dinainte de a intra, Ghiță Falcă s-a plâns prietenilor că s-a săturat de atâtea desfrânate și că deja e un blestem pentru el ca tot peste din astea să dea…

  A avut una pe la începutul anilor 2000. S-a dus cu ea în Ungaria, a plimbat-o puțin și pe când să fie ceva, l-a lăsat aia pentru un grup de unguri încinși. Tot prietenii lui Ghiță ne spun că tipa cu care a fost în Ungaria, Bora, nici nu s-a mai întors de atunci în țară. Și-ar fi găsit un ungur, s-a măritat cu el și a plecat apoi în America. Fără viză, evident.

  După ce i-a trecut depresia post-Bora, lui Ghiță i s-au aprins acum câțiva ani călcâiele după o fată mai de cartier, una din aia care-i bună și la oraș, dar îi place și pe câmp. Supărată că pe ea nu o ducea niciodată în concedii, desfrânata Tiguana a avut în aprilie, anul ăsta, o tentativă de sinucidere în fața Hotelului Coandi. A auzit că Ghiță e înăuntru cu o alta și, desfrânata Tiguana s-a izbit de stația de tramvai de la Traian… Noroc că intervenția medicilor a fost promptă și a scăpat doar cu câteva fracturi care au necesitat internarea pentru câteva săptămâni.

  Ne-a făcut curioși și ne-am interesat cu cine era Ghiță înăuntru. Nu era cu alta… Era cu altul… A discutat la o cafea, plătită de ăla, să îi aducă o prospătură la Arad, că s-a săturat de desfrânatele astea. Pe când să ajungă fata, blonda de la Prefectură i-ar fi stricat șusta. Era o cehoaică focoasă, nu așa nervoasă ca Bora și Tiguana, dar era mai de casă. Ghiță-i zice „Scoda”, că s-a scăpat pe Facebook, dar noi nu credem că o cheamă așa. Din ceea ce ne-au spus prietenii lui, „Scoda” a fost deranjată de faptul că Falcă nu o vrut-o pentru el ci mai mult pentru firma lu’ nevastă-sa. Când a auzit că-i și însurat…

  Așa că Ghiță a rămas tot cu aia veche… Aia desfrânată de mână, iar spre autosatisfacerea lui Ghiță, Dimploma „cAUT-O” merge în acest an la el.

  DIMPLOMA cAUT O

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.