joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CULISE: Dimploma „Cine nu sare? Cine nu sare?…” se acordă lui Nicolae Ioțcu în toată splendoarea sa

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 1:32 PM | Pamflet

  0

  Stă Ioțcu acum, de Sfintele Sărbători, și citează dintr-una dintre ultimele cărți din care își mai poate aduce aminte ceva… din ce i-au spus alții… că despre citit… mai bine lasă… Și-și spune: „Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la locul nașterii mele îmi vine să fug precum căprioara (…) Stau toată ziua la birou, dacă nu în birou atunci la spălătoria Auto de la Văru’, care de fapt nu e a lu’ Văru’ că e a lu’ p… ăsta de lângă biroul meu…. managerul-managerilor, asul în semnături… Da mă Drăgane! Tu, tu! (…) Dacă nu acolo… atunci stau la Moară. Ouă…hm… n-am de numărat, dar bani da. Banii sunt mai murdari de felul (ăsta) lor, dar măcar nu mă pătează… Poate de aia au zis ăia de la Special Arad că Ioțcu cumpără tot… și nu-i e frică de nimic. Totuși, oare de ce tresar la fiecare zgomot de girofar, că o fi Ambulanță, că o fi Poliția Rutieră, care-mi trece pe sub geam? Și mai mult, mai și sar să mă uit… Oare din cauza DNA-ului? Hm… Mda. De mâine, de când mă duc iar la birou – da, da, trebuie să întâlnesc cu ăla de i-am „servit” deszăpezirea, finul lui Falcă… dar acum e mai fin cu mine… hi,hi,hi…- o să dau ordine să se interzică intrarea în Consiliu a persoanelor îmbrăcate în costume  negre. Nici femeie, nici bărbat în negru! Să vină toți în curul gol sau în culori vii… Rodicoooo! Aruncă-mi toate costumele negre la gunoi că nu mai pot dormi nici acasă! Mai fac infarct dracului… Și cu asta cred c-am rezolvat problema… Sau nu? O doamne… iar am dat cu capul de geam…”

  Așadar… pentru nepăsarea cu care înfruntă problemele județului, licitațiile, concertele, asfaltările, Drumul Vinului, și alte cele, îi acordăm lui Nicolae Ioțcu Dimploma „Cine nu sare? Cine nu sare?”… și nu mai continuăm. 

  18-CULISE

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.