miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cât va costa și când va fi disponibilă în România Disney+, viitoarea concurență pentru Netflix?

  de - | 13 aprilie 2019, 3:49 PM | Pop Culture

  0

  Disney a anunțat data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, care va reuni toate producțiile Disney, de la clasicele animații până la filme celebre din universul Marvel, Star Wars și Pixar, precum și documentare marca National Geographic. Platforma va fi lansată gradual, mai întâi în Statele Unite și apoi în diferite regiuni de pe celelalte continente, scrie paginadeseriale.ro.

  Disney+ va fi lansat pe 12 noiembrie în Statele Unite, la prețul de 6.99 de dolari, la jumătate față de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari.

  Utilizatorii vor putea să își facă un abonament anual de 69.99 dolari, adică 5,83 de dolari pe lună.

  Printre celebrele filme de animații marca Walt Disney, serviciul va oferi mai multe seriale originale, create special pentru platforma Disney+ și anume mini-seriale despre LokiScarlet Witch, Falcon și Winter Soldier din franciza „Avengers”, un prequel la filmul „Star Wars: Rogue One” despre personajul Cassian Andor, un nou sezon al serialului de animație „Clone Wars” și, tot din lumea Star Wars, un nou serial live-action numit „The Mandalorian”. Mai multe detalii aici.

  În România, platforma va fi disponibilă, cel mai probabil, abia la sfârșitul anului 2020.

  În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale și 500 de filme.

  Cât despre disponibilitatea la nivel global, Disney+ nu va ajunge în toate colțurile lumii mai repede de doi ani.

  Lansarea în America de Nord va avea loc pe 12 noiembrie 2019, iar serviciul va fi disponibil în Europa de Vest și Asia-Pacific la sfârșitul anului 2019, chiar începutul lui 2020.

  În Europa de Est (inclusiv România) și America Latină, se preconizează că va fi disponibilă la sfârșitul lui 2020.

  Citește și Cele 6 megacorporații care controlează mass-media din America și, implicit, din lume – varianta actualizată, 2019. Cum arată viitorul acestor conglomerate media?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.