Cât va costa și când va fi disponibilă în România Disney+, viitoarea concurență pentru Netflix?
Disney a anunțat data lansării pentru serviciul de streaming Disney+, care va reuni toate producțiile Disney, de la clasicele animații până la filme celebre din universul Marvel, Star Wars și Pixar, precum și documentare marca National Geographic. Platforma va fi lansată gradual, mai întâi în Statele Unite și apoi în diferite regiuni de pe celelalte continente, scrie paginadeseriale.ro.
Disney+ va fi lansat pe 12 noiembrie în Statele Unite, la prețul de 6.99 de dolari, la jumătate față de abonamentul Netflix de 12.99 de dolari.
Utilizatorii vor putea să își facă un abonament anual de 69.99 dolari, adică 5,83 de dolari pe lună.
Printre celebrele filme de animații marca Walt Disney, serviciul va oferi mai multe seriale originale, create special pentru platforma Disney+ și anume mini-seriale despre Loki, Scarlet Witch, Falcon și Winter Soldier din franciza „Avengers”, un prequel la filmul „Star Wars: Rogue One” despre personajul Cassian Andor, un nou sezon al serialului de animație „Clone Wars” și, tot din lumea Star Wars, un nou serial live-action numit „The Mandalorian”. Mai multe detalii aici.
În România, platforma va fi disponibilă, cel mai probabil, abia la sfârșitul anului 2020.
În Statele Unite, Disney+ va avea disponibile pentru început 25 de seriale originale și 500 de filme.
Cât despre disponibilitatea la nivel global, Disney+ nu va ajunge în toate colțurile lumii mai repede de doi ani.
Lansarea în America de Nord va avea loc pe 12 noiembrie 2019, iar serviciul va fi disponibil în Europa de Vest și Asia-Pacific la sfârșitul anului 2019, chiar începutul lui 2020.
În Europa de Est (inclusiv România) și America Latină, se preconizează că va fi disponibilă la sfârșitul lui 2020.
Comentariile portalului
=HOPA -- PUTORILE BUGETARE DIN MAHALA PROTESTEAZA CAND SUNT TRIMISE LA MUNCA IN PRIVAT == ZIARUL FINANCIAR ESTIMA CA IN MAHALA SUNT CCA 320 MII PUTORI CARE LUCREAZA LA BUGETARI . HALUCINANT == DEC 2024 = (...)
Așa cum CJA nu-i Senat, nici Iustin Cionca nu-i Ilie Bolojan. În timp ce preșefintele Senatului apelează la principii de eficiență economică, președintele CJA, apelează la mesaje (...)
Pe când o astfel de acțiune pentru Consiliul Județean Arad? Sau ne îmbătăm cu apă rece sau monopol edulcorat?