duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Se anunță două filme de groază cu Mickey Mouse, după ce personajul a intrat în domeniul public

  de - | 3 ianuarie 2024, 9:03 PM | Pop Culture

  0

  (foto: USA Today)

  „Steamboat Willie”, primul film Disney care l-a avut în prim plan pe Mickey Mouse, a intrat, luni, în domeniul public, conform legislaţiei americane, la 95 de ani de la lansarea sa iniţială, anunţă agenția de presă AFP, citată de SpotMedia. Așa cum s-a întâmplat cu „Winnie the Pooh” în 2022, vom avea în curând filme de groază independente de Walt Disney.

  La doar 24 de ore după ce drepturile de autor iniţiale ale Disney asupra lui Mickey Mouse au expirat, au fost anunţate două noi filme de groază independente cu îndrăgitul personaj.

  „Mickey’s Mouse Trap” va prezenta un ucigaş mascat, îmbrăcat ca Mickey, care urmăreşte un grup de tineri prieteni printr-o sală de jocuri, în timp ce o altă comedie horror, deocamdată fără titlu, va avea în prim plan un şoarece sadic chinuind pasagerii unui feribot care nu bănuiesc nimic. Producţia filmului fără titlu ar trebui să înceapă în această primăvară.

  „Steamboat Willie” nu este versiunea Mickey Mouse pe care o știm cu toții, dar este prima prin care Disney a făcut „cunoștință” publicului cu personajul ce a devenit emblematic companiei.

  De asemenea, intră în domeniul public și prima versiune a personajului Minnie Mouse.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.