duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Se anunță un nou film Star Wars, cu „Baby Yoda” și „The Mandalorian” în prim-plan

  de - | 10 ianuarie 2024, 8:28 PM | Pop Culture

  0

  (foto: Lucasfilm)

  Lucasfilm a anunțat primul lungmetraj inspirat din serialul „The Mandalorian”, care a debutat în 2019 pe Disney+ și care prezintă povestea unui vânător de recompense și a lui Grogu (cunoscut și ca Baby Yoda), scrie Biziday, citând The Guardian și Reuters .

  Noul film se va numi „The Mandalorian and Grogu” și va fi regizat de Jon Favreau, creatorul seriei Star Wars pe Disney+, cunoscut și pentru filmele „Iron Man” și „The Lion King”.

  Disney nu a anunțat o dată de lansare, dar probabil că producția va începe anul acesta. Este de așteptat ca actorul Pedro Pascal, care îl interpretează pe Mandalorian în serial, să revină în acest rol.

  Disney a întrerupt în ultimii ani dezvoltarea de noi filme „Star Wars” și a renunțat la câteva proiecte, pentru a găsi o nouă strategie privind această franciză. Ultimul film Star Wars, „The Rise of Skywalker”, a fost lansat în 2019 și a obținut încasări de aproape 1,1 miliarde de dolari în box office-ul mondial, dar a fost intens criticat de fanii seriei.

  Sunt în plan alte trei filme de lungmetraj Star Wars

  Anul trecut, la evenimentul „Star Wars Celebration”, au fost anunțate trei proiecte cinematografice, despre primii Jedi, despre echipa The Mandalorian – Boba Fett – Ahsoka și, al treilea proiect, despre Rey Skywalker, o continuare a ultimei trilogii.

  Primul film va avea semnătura regizorului James Mangold și va fi despre originile Ordinului Jedi, ceva ce nu a mai fost explorat niciodată pe micul sau marele ecran.

  Al doilea film va fi un fel de „Avengers” în Star Wars și va fi o „încheiere” a poveștilor interconectate din seriile Star Wars Disney+ și anume „The Mandalorian”, „The Book of Boba Fett” și „Ahsoka”.

  Regizorul va fi Dave Filoni, producătorul serialelor de animație „Star Wars: The Clone Wars”, „Star Wars Rebels” și „Star Wars: The Bad Batch”, co-producător și regizor al unor episoade din serialele „The Mandalorian” și „Ahsoka” și, nu în ultimul rând, cel care în luna noiembrie 2023 a fost promovat în cadrul Lucasfilm la funcția de Chief Creative Officer, ceea ce înseamnă că supervizează partea creativă a tuturor producțiilor Star Wars. Filoni este al treilea cel mai important om din cadrul companiei Lucasfilm, lucrează alături de Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm, și șefa de dezvoltare a producțiilor, Carrie Beck.

  Cel de-al treilea film anunțat va fi o continuare directă a ultimei trilogii, cu personajul Rey Skywalker în prim plan, jucată din nou de actrița Daisy Ridley. Regia va fi semnată de Sharmeen Obaid-Chinoy.

  Sursa: Biziday

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.