vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Deadpool se anunță a fi salvatorul MCU, „Marvel Jesus”, în primul trailer | Video

  de Special Arad | 13 februarie 2024, 12:32 PM | Pop Culture

  0

  În stilul caracteristic al personajului, Deadpool servește mai multe glume cu referințe pop culture, menționând inclusiv Disney, compania care produce ultimul film al seriei, „Deadpool 3” (redenumit „Deadpool & Wolverine”), care va avea premiera în cinematografe anul acesta, în data de 26 iulie. De data aceasta, gluma lui Deadpool, care se autoproclamă „Marvel Jesus”, salvatorul „micului univers cinematografic”, nici măcar nu este o glumă foarte deplasată, deoarece Marvel Studios trece printr-o perioadă destul de grea, de la eșecul la box office al filmului „The Marvels” încoace.

  „Deadpool & Wolverine” este singurul film din 2024 pe agenda Marvel Studios și se așteaptă ca producția să trezească din nou interesul masiv al fanilor asupra filmelor cu supereroi.

  Primele două filme „Deadpool” au fost produse de 20th Century Fox, companie care a produs și filmele „X-Men” și care, între timp, a fost achiziționată de compania Walt Disney. Cea de-a treia parte a seriei „Deadpool” este produsă pentru prima oară sub egida Marvel Studios (care aparține tot de Disney) și pentru prima oară, personajul va fi introdus în lumea cinematografică a eroilor Marvel, precum Iron Man, Captain America, Hulk, Thor etc.

  În „Deadpool 3” va apărea și actorul Hugh Jackman, care revine astfel după o lungă pauză în rolul mutantului Wolverine, acest detaliu nefiind însă o mare dezvăluire, anunțul fiind făcut din toamna 2022 de către Ryan Reynolds, actorul care interpretează personajul Deadpool.

  În primul trailer, care a apărut ieri în timpul Super Bowl, apare atât personajul Wolverine, cât și (pe câteva ecrane) Iron Man, Captain America și Thor.

  Văzând trailerul, fanii Marvel Cinematic Universe (MCU) au putut afla astfel că introducerea lui Deadpool în lumea supereroilor MCU se va face prin TVA (Time Variance Authority), o agenție secretă care se ocupă de rezolvarea anomaliilor în realitățile paralele. Agenția TVA a apărut în serialul Disney+ „Loki”.

  Citește și: Infograficul zilei: Ascensiunea și declinul Marvel Studios la box office

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.