marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Madame Web”, cel mai nou film cu supereroi, depășit la box office de o adaptare manga și o peliculă creștină după doar o săptămână

  de - | 27 februarie 2024, 10:22 AM | Pop Culture

  0

  Se poate și mai rău decât „The Marvels”, primul mare eșec la box office pentru un film cu supereroi marca Marvel Studios. Producția Sony Pictures, „Madame Web”, a avut un buget de producție de 80 de milioane de dolari (plus promovare foarte probabil apropiat ca sumă) și a obținut în al doilea său weeekend de la lansare încasări de doar 6 milioane de dolari, căzând până pe poziția a patra la box office-ul nord american.

  În comparație, „The Marvels” a obţinut încasări de 47 de milioane de dolari în prima săptămână de prezenţă în cinematografe.

  Filmul biografic „Bob Marley: One Love”, dedicat legendarului cântăreţ de muzică reggae Bob Marley, şi-a menţinut poziţia de lider la box office-ul nord-american în acest weekend, cu încasări de 13,5 milioane de dolari, scrie HotNews.

  În urma lungmetrajului despre Bob Marley s-a aflat acum un film de animaţie adaptat după o manga de succes, „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba”, care a obținut încasări de 11,6 milioane de dolari, confirmând și în Statele Unite popularitatea acestor benzi desenate din Japonia, unde sunt un veritabil fenomen. „Un start excelent” pentru un astfel de film, a declarat analistul David Gross pentru AFP, citat de Agerpres.

  Pe locul al treilea se află filmul de inspiraţie creştină Ordinary Angels, cu încasări de 6,5 milioane de dolari. Acesta relatează povestea adevărată a unei coafeze din Kentucky care îşi uneşte comunitatea restrânsă pentru a ajuta un văduv rămas singur să îşi îngrijească fiica sa bolnavă.

  Debutul, unul solid pentru un film de acest gen, este cu atât mai mulțumitor pentru producătorii săi încât Ordinary Angels a avut un buget de doar 12-13 milioane de dolari. În plus, filmele creștine de regulă obțin încasări constante pe parcursul mai multor săptămâni în SUA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.