duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pedro Pascal, în discuții avansate pentru rolul Reed Richards din „Fantastic Four”

  de Special Arad | 16 noiembrie 2023, 11:11 AM | Pop Culture

  0

  (foto: Comicbook / Instagram)

  După speculații de luni întregi cu privire la actorul ales pentru rolul personajului Reed Richards, alias Mr. Fantastic din următoarea producție Marvel Studios, „Fantastic Four”, anticiparea s-ar putea să ia sfârșit. Pedro Pascal pare a fi în cărți.

  Printre vedetele vehiculate în ultimul timp s-a numărat și actorul Pedro Pascal, cunoscut din serialele „The Mandalorian” și „The Last of Us”, iar sursele Deadline.com indică faptul că actorul nominalizat de trei ori la Emmy ar fi în discuții avansate pentru a interpreta liderul echipei emblematice de supereroi, chiar dacă informația nu a fost confirmată oficial, deocamdată.

  Următorul film „Fantastic Four” ar fi cea de-a patra ecranizare după benzile desenate Marvel, după un film low-budget produs de Constantin Film în 1994 și ecranizările studioului 20th Century Fox, dintre care niciunul nu a adus succesul scontat de producători. În aceste adaptări, rolul personajului Reed Richards a fost jucat de actorii Alex Hyde-White, Ioan Gruffudd și Miles Teller.

  The Walt Disney Company deține deja 20th Century Fox și implicit filmele produse și distribuite sub acest brand, dar pentru includerea personajelor în franciza Marvel Cinematic Universe (MCU) s-a optat pentru o nouă reluare de la zero a ecranizării.

  Următorul „Fantastic Four” va fi regizat de Matt Shakman, care a regizat serialul Disney+ „WandaVision”, iar scenariul este semnat de Jeff Kaplan și Ian Springer. Lansarea filmului este stabilită, momentan, pe data de 2 mai 2025.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.