Dar cu voi ce e? V-ați pierdut… așa camaraderește, umăr la umăr?

  de Mihai Todoca | 4 aprilie 2017, 2:31 PM | Strada

  2

  Nu, să nu îmi spuneți că nu sunteți obișnuiți deja cu noua parcare de pe centru! Dacă nu găsești loc de parcare lângă una din cafenelele de pe bulevard, nu e problemă, boss! Îți arunci mașina aici și se rezolvă problema, frate! Nu trece rutiera să te ia la întrebări cât timp stai la o cafea, că nu durează mult oricum, așa-i?

  Neamțul ca neamțul (deși bănuim că doar mașina e soră cu Merkel), dar arădeanul? Intră la categoria „No Comment”, așa-i? Că noi deja nu mai comentăm, cunoaștem deja parcarea.

  IMG_9917

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad