joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Când Timișoara nu e de-ajuns pentru nesimțirea ta, tragi o fugă la Arad să se mai verse puțin și acolo! „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XLII

  de Mihai Todoca | 22 mai 2020, 9:29 AM | Strada

  1

  Cum a auzit că Aradul are zonă metropolitană, un șofer care conducea o mașină cu numere de Timiș a tras o fugă până la Arad să vadă cum stă treaba. El e plictisit de toate parcările anapoda pe care le face prin județul Timiș, le cunoaște pe toate și parcă nu mai e același feeling când parchezi a proasta pentru a treia oară în același loc.

  Noroc cu ieșirea din starea de urgență, s-au mai relaxat măsurile, iar bizonul de Timiș se poate plimba în voie. S-a trezit de dimineață, și-a completat declarația și i-a dat talpă până la Arad. A auzit el de frații lui bizoni arădeni că sunt niște locuri de parcare senzaționale, cu pomi împrejur, clădiri istorice și foarte aproape de râul Mureș.

  Primul loc pe care l-a găsit a fost în fața statuii lui Avram Iancu (sculptată de regretatul Ioan Tolan), aflată în partea dreaptă a Tribunalului și în stânga parcului. S-a dat jos din mașină și a început să respire aer curat, răcoros și parfumat. A făcut ochii mari când a văzut ce perfect s-a încadrat pe trotuar și i-a fost mai mare dragul să observe și el ce bine se vede mașina lui înconjurată de copaci și alei. Parcă e altă mașină… Numai în showroom mai arată așa mașina.

  Și acum, după această mică incursiune în ireal, ne trezim puțin și îl invităm pe boemul bizon să se care frumușel de pe trotuar, deoarece nu sunt făcute pentru nesimțirea lui. Bitumul din care e făcut e mai special și nu suportă nesimțirea, golăneala și miserupismul lui. Adio, prietene! Și sperăm să nu te mai vedem vreodată pe aici.

  20200521 135114

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.