luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Încă o „campioană” la gropi, în Pârneava: strada Griviței

  de Andrada Bobiș | 10 aprilie 2024, 8:25 PM | Strada | Topic special

  3

  Zilele trecute, vă scriam despre strada Episcop Roman Ciorogariu că ar fi „vedeta” cu una dintre cele mai multe gropi din oraș.

  N-am rămas indiferenți că ni s-au adus în discuție de către cititorii noștri faptul că și alte străzi din zona Pârneava sunt „invadate” de gropi, și la o scurtă plimbare ne-am oprit pe strada Griviței. Aceeași problemă… aceleași nemulțumiri ale arădenilor.

  „Vedeta” de astăzi: strada Griviței

  strada grivitei gropi 1

  Vă aducem în ,,scenă” o altă stradă, ce pare a fi chinuită de mai multe gropi, unele mai mici, iar altele mai adânci. Pe stradă se pot observa și multe denivelări –  în acest caz o denivelare mare la intersecția cu Eftimie Murgu.

  Și această stradă a devenit o povară pentru locuitorii din Pârneava: „Asta este datorită celor care ne-au pus gazul anul trecut. De atunci au început să apară una câte una. Nimeni nu le astupă. Ei astupă doar acolo unde le taie capul”, a spus pentru Special Arad, un arădean ce locuiește pe strada Griviței.

  Gropile din asfalt nu numai că pun la încercare nervii șoferilor care încearcă să navigheze zilnic printre craterele apărute în carosabil, dar și afectează aspectul estetic al zonei Pârneava – cunoscută în alți ani ca fiind una de renume – dar care-și schimbă „înfâțișarea” de la o zi la alta.

  Este necesară o intervenție rapidă și eficientă pentru a restabili siguranța și confortul tuturor locuitorilor, dar mai ales mulțumirea lor, a noastră, a tuturor care plătim taxe și impozite.

  • Citește și: Strada Episcop Roman Ciorogariu este una dintre străzile cele mai ,,bombardate” din Arad · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nicio stradă din Arad nu egalează la gropi strada Agronomului, din Aradul Nou (dincolo de viaductul unde trece DN 69 Arad-Timișoara peste autostradă). După cadastru, este în Arad, nu altundeva. Doar că pentru edilii municipiului, se pare că ea nu există. Acum, că vin alegerile, poate au nevoie de voturile a peste 500 de oameni care trăiesc (greu) acolo.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.