duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Parcare „ca pă Jermania”, observată pe Calea Romanilor – „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XLI

  de Raluca Medeleanu | 18 septembrie 2019, 9:20 AM | Știri Arad | Strada | Topic special

  1

  (foto: Arad Traffic / Facebook)

  Are mașină nemțească marca Volkswagen, are numere de înmatriculare nemțești, dar noi ne întrebăm dacă tot așa parchează și când e „pă Jermania”… că aici, la Arad, șoferul acestui autoturism a considerat că este perfect normal să parcheze tocmai pe trecerea de pietoni, pe Calea Romanilor, în această dimineață.

  Noi suntem siguri că polițiștii din Germania i-ar fi aplicat o amendă zdravănă dacă ar fi parcat așa acolo, aici oare va fi sancționat?

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic, mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. De asemenea, așa cum am aunțat încă de la demararea campaniei, continuăm să semnalăm nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.