Chuck Norris a dat în judecată 11 companii producătoare de medicamente pe care le acuză că au adus-o pe soţia lui în pragul morţii

  de - | 3 noiembrie 2017, 2:11 PM | Monden

  0

  Starul a dat în judecată 11 producători de medicamente, pe care îi acuză că i-au otrăvit soţia cu o substanţă chimică folosită pentru scanarea RMN. În urmă cu cinci ani, fostul model Gena Norris, în vârstă de 54 de ani, a făcut trei RMN-uri în decurs de o săptămână, în cadrul tratamentului împotriva artritei reumatoide de care suferă.

  Ea susţine că substanţa de contrast folosită la aceste teste, gadoliniu, a adus-o la un pas de moarte şi a determinat cheltuieli medicale evaluate la două milioane de dolari. Printre simptomele cu care s-a confruntat s-au numărat slăbiciune permanentă, epuizare, accese de durere, probleme cognitive şi arsuri, scrie Daily Mail.

  Chuck Norris a decis să treacă la acţiune şi a deschis un proces în numele soţiei, chemând în judecată o serie de companii care produc substanţa de constrast. Printre acestea se numără McKesson şi Bracco, două dintre cele mai mari nume din industrie.

  Sursa: Eva.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad