vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update (Video) Sute de tineri din Arad au fost scoși din Expo, de la concertul „Polly, Berechet și YNY Sebi” și trimiși acasă „fără”… explicații și 75 de lei

  de Alin Olteanu | 18 februarie 2024, 3:00 PM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Sute de tineri au participat aseară la un concert V-Day Party, în Arad, la Expo Arad, la care se „produceau” cântăreții Polly și Berechet, dar și trapper-ul YNY Sebi, cel mai în vogă la această oră, în România. Iar distracția era maximă…

  Asta până când s-a declanșat alarma din cauza unui senzor de fum. Astfel, la fața locului au fost chemați imediat pompierii, iar sute de tineri aflați în incinta Expo Arad au fost evacuați.

  Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că e vorba de un senzor care s-a declanșat datorită fumului. În ciuda faptului că organizatorii au spus că se prea poate ca alarma să fi pornit de la fumul folosit pentru efectele speciale din concert, acest lucru este cam neverosimil. De fapt, s-ar părea că senzorii s-au declanșat de la fum provenit de la țigări, în sensul că unii au fumat în interior.

  Ulterior, după ce pompierii au găsit cauza, adică nu era vorba de un incendiu, ci doar de fum, senzorii ar fi trebuit să fie reactivați. Însă acest lucru a fost practic imposibil, deoarece doar o firmă specializată poate face asta, iar reprezentanții societății nu au fost disponibili (până mâine, luni, 19 februarie).

  Astfel, organizatorii concertului nu și-au asumat să readucă tinerii în interior deoarece un incendiu nu ar fi putut fi prevenit, iar tinerii au fost „trimiși” acasă cu banii luați și cu „buzele umflate” (prețul unui bilet a fost de 75 de lei).

  Citește și: Viața Elizei depinde de 70.000 de euro! Fiecare dintre noi o putem ajuta…

  YNY Sebi, în mare vogă

  YNY Sebi a reușit să facă senzație pe YouTube și pe TikTok după ce a lansat piese care au prins la public. Acesta a lansat piesa „Abu Dhabi” pe YouTube și a făcut până în prezent 13 milioane de vizualizări.

  Tânărul artist are doar 18, însă cariera lui este în mare ascensiune. Versurile „Eu golan, tu fată bună” au devenit virale pe TikTok și au reușit să strângă milioane de vizualizări. Cântărețul este în clasa a 12-a, la științe sociale și își dorește să urmeze o facultate în domeniul Drept sau ASE. Dealtfel, trapperul a și promis că va reveni în Arad, atunci când se va reprograma concertul.

  Ce spun organizatorii: „A fost sabotaj”

  „Va precizam ca desfasurarea evenimentului a fost una complet in regula, asigurand siguranta tuturor participantilor la eveniment, cat si a locatiei EXPO. Alarma de incendiu a fost activata manual si intentionat de catre o persoana momentan neidentificata, cu scopul de a sabota acest eveniment. Nici de cum nu este vorba despre vreun caz de fum provenit dintr-o tigara.
  In urma verificarilor efectuate de catre pompieri, s-a confirmat faptul ca a fost o alarma falsa, astfel avand sfarsit evenimentul. Va exista reprogramarea evenimentului cu aceiasi artisti, iar pe baza unei dovezi de achizitie a accesului in cadrul evenimentului de aseara, vor avea acces gratuit”.

  @specialarad.roYNY SEBI despre concertul anulat din cauza alarmei de incendiu♬ original sound – specialarad.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Înainte să publicați un articol ar fi indicat chiar recomandat să fiți informați cum trebuie.Referitor la evenimentul de aseară nu a fost nici un fum de țigară ,alarma a fost declanșată intenționat(nu accidental).Pentru a confirma cele relatate de către mine puteți cere un comunicat de la ISU.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.