joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Chuck Norris a dezvăluit care este bancul său preferat despre el, dar și care e mai tare: alcoolul sau Iisus Hristos?

  de Special Arad | 20 noiembrie 2018, 10:04 AM | Monden

  0

  Chuck Norris va ajunge în capitala Ungariei pe 24 noiembrie la un eveniment caritabil care va avea loc în Budapest Sportaréna, iar presa maghiară e deja în delir. Se spune că o fi el mare și tare, dar va beneficia de o „armată” de bodyguarzi, iar tabloidul Bors a reușit să obțină înainte de acest mare eveniment un interviu exclusiv cu faimosul actor în vârstă de 78 de ani. S-a aflat astfel, printre altele, care este bancul cu Chuck Norris care-l amuză cel mai tare și care este legătura sa cu Iisus…

  Actorul a spus în cadrul interviului că forma sa fizică la această vârstă se datorează alimentației sănătoase și sportului zilnic, dar a dezvăluit și faptul că nu întotdeauna a avut o grijă atât de mare de sine și că nu a avut o tinerețe prea fericită. A crescut într-o familie săracă, tatăl său a fost un alcoolic și nu au avut o casă familială stabilă, mutându-se foarte des.

  „Când am ajuns în industria filmului, am fost un creștin cu frica lui Dumnezeu, însă Hollywood-ul te îndepărtează foarte ușor de pe acest drum. Dintr-odată am devenit celebru și bogat și mi s-a schimbat și personalitatea. Am devenit insuportabil și am avut probleme cu alcoolul, de asta s-a destrămat și prima mea căsătorie. Peste 15 ani m-am întâlnit cu Gena (n. red. – Gena O’Kelley, actuala soție) și ea m-a ajutat să pot să cred din nou în Iisus Hristos. Aceasta este baza acestei relații ce ține deja de douăzeci de ani”, a spus Chuck Norris pentru publicația maghiară.

  Nu se putea ca jurnalistul să nu-l întrebe și de bancurile care-l ironizează pe „atotputernicul” Chuck Norris.

  Actorul a recunoscut că nu-i displac deloc aceste bancuri, ba chiar a dezvăluit care este favoritul lui. Acesta sună așa: „La un moment dat, s-a vrut să fie sculptată și fața lui Chuck Norris pe muntele Rushmore, dar granitul nu e suficient de dur pentru barba lui”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.