Chuck Norris a dezvăluit care este bancul său preferat despre el, dar și care e mai tare: alcoolul sau Iisus Hristos?

  de Special Arad | 20 noiembrie 2018, 10:04 AM | Monden

  0

  Chuck Norris va ajunge în capitala Ungariei pe 24 noiembrie la un eveniment caritabil care va avea loc în Budapest Sportaréna, iar presa maghiară e deja în delir. Se spune că o fi el mare și tare, dar va beneficia de o „armată” de bodyguarzi, iar tabloidul Bors a reușit să obțină înainte de acest mare eveniment un interviu exclusiv cu faimosul actor în vârstă de 78 de ani. S-a aflat astfel, printre altele, care este bancul cu Chuck Norris care-l amuză cel mai tare și care este legătura sa cu Iisus…

  Actorul a spus în cadrul interviului că forma sa fizică la această vârstă se datorează alimentației sănătoase și sportului zilnic, dar a dezvăluit și faptul că nu întotdeauna a avut o grijă atât de mare de sine și că nu a avut o tinerețe prea fericită. A crescut într-o familie săracă, tatăl său a fost un alcoolic și nu au avut o casă familială stabilă, mutându-se foarte des.

  „Când am ajuns în industria filmului, am fost un creștin cu frica lui Dumnezeu, însă Hollywood-ul te îndepărtează foarte ușor de pe acest drum. Dintr-odată am devenit celebru și bogat și mi s-a schimbat și personalitatea. Am devenit insuportabil și am avut probleme cu alcoolul, de asta s-a destrămat și prima mea căsătorie. Peste 15 ani m-am întâlnit cu Gena (n. red. – Gena O’Kelley, actuala soție) și ea m-a ajutat să pot să cred din nou în Iisus Hristos. Aceasta este baza acestei relații ce ține deja de douăzeci de ani”, a spus Chuck Norris pentru publicația maghiară.

  Nu se putea ca jurnalistul să nu-l întrebe și de bancurile care-l ironizează pe „atotputernicul” Chuck Norris.

  Actorul a recunoscut că nu-i displac deloc aceste bancuri, ba chiar a dezvăluit care este favoritul lui. Acesta sună așa: „La un moment dat, s-a vrut să fie sculptată și fața lui Chuck Norris pe muntele Rushmore, dar granitul nu e suficient de dur pentru barba lui”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.