luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Luca Kunszabo, campion național la judo, s-a căsătorit sâmbătă. Cosmina Costea este aleasa inimii sportivului arădean

  de Andrada Bobiș | 3 martie 2024, 1:05 PM | Monden | Sport

  0

  Sportivului arădean Luca Kunszabo, judoka campion național la toate vârstele și campion balcanic, i s-a împlinit sâmbătă unul dintre cele mai importante vise ale vieții: să își întemeieze o familie. Probabil că, simbolic, e cea mai importantă medalie obținută de el până azi… Luca și-a unit destinele cu tânăra Cosmina Costea, de loc din Grăniceri.

  Cununia religioasă a avut loc în localitatea de naștere a proaspetei doamne Kunszabo, iar ulterior „alaiul” a venit în Arad, într-o cunoscută locație în care se organizează ceremonii.

  Ce ne spunea Luca Kunszabo în urmă cu doi ani…

  Profesor în cadrul secţiei de judo a Clubului Sportiv Şcolar „Gloria” din Arad şi component al lotului naţional de seniori, Luca Kunszabo este un antrenor tare îndrăgit de copiii cu care lucrează.

  Ne aducem aminte că, într-un interviu acordat ziarului nostru în urmă cu doar doi ani, Luca Kunszabo ne  mărturisea că mai are un vis: „Pe viitor vreau să mă concentrez pe mine, să mă dezvolt pe toate planurile și bineînțeles îmi doresc să-mi întemeiez o familie și să-mi îndrum copiii spre sport”.

  Puteți reciti interviul aici: Luca Kunszabo: „Sunt sigur că sportivii mei vor reuși să obțină performanțe mai mari decât ale mele” (INTERVIU)

  În final, redacția Special Arad îi urează „casă de piatră” și… îl așteptăm cu medalie din capitala Franței, de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

  Luca Kunszabo căsătorie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.