sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Chuck Norris împlinește astăzi 77 de ani. Ce glume s-au făcut de ziua lui?

  de - | 10 martie 2017, 1:09 PM | LOL

  0

  Chuck Norris, poate cel mai cunoscut actor din filmele de acțiune, împlinește astăzi 77 de ani. Chiar dacă în ultimul timp nu a avut roluri semnificative în lumea cinematografiei, el a fost subiectul mai multor bancuri care îi întăresc renumele și în ziua de azi.

  E o legendă vie, chiar dacă ultimul film în care a jucat a fost „The Expandables 2”, în anul 2012, în care a jucat alături de ceilalți titani ai filmelor de acțiune: Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren sau Jason Statham. Actorul american s-a remarcat în „Way of the Dragon”, unde a jucat alături de legendarul Bruce Lee, singurul care l-a bătut într-un film.

  Dar cum sărbătorește lumea ziua lui Chuck Norris?

  Evident, cu bancuri și glume!

  „Chuck Norris a aprins lumânările tortului de ziua lui, ciocnind două cuburi de gheață.”

  „Nici n-a trebuit să sufle în lumânări. Doar s-a uitat urât le ele și toate lumânările s-au stins.”

  „Bucătarul Radu Anton Roman a cerut permisiune să coboare din rai pe pământ, ca să livreze tortul comandat de Chuck Norris.”

  „Chuck Norris nu împlinește 77 de ani, împlinește cât vrea el”.

  „Când e ziua lui Chuck Norris, în cinstea lui se plimbă o frapieră de șampanie cu focuri de artificii în toate barurile din Centrul Vechi. Inclusiv în cele închise de ISU”.

  „De ziua lui Chuck Norris, trupa 3trei Sud Est își ia concediu. Dacă aude Chuck Norris melodia asta în ziua aniversării lui, următorul concert al băieților va fi cel de retragerere.”

  „Chuck Norris a salvat Roșia Montana Gold Corporation de la faliment. Tortul nu este stropit cu sirop, îi place să fie stropit cu cianură cât pentru o mină întreagă.”

  Bonus: bancnota de infinit, cu și pentru Chuck Norris.

  pe-asta-nu-o-stiai-chuck-norris-pe-bancnota-de-8-lei-foto

  Sursa foto: ProTV

  Sursa: Libertatea, Click!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.