luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Preselecție la Arad a concursului televizat „X-Faktor” din Ungaria

  de Special Arad | 17 aprilie 2024, 3:39 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Varianta maghiară a concursului televizat „X-Faktor” desfășoară o audiție la Arad joi, 18 aprilie, între orele 15:00-17:00, la Casa Jelen.

  „Dacă îți place să cânți și te simți bine pe scenă, vino la Jelen Ház individual sau în duet! Dacă, totuși, scena nu este domeniul tău, dar îi place să cânte unui prieten, iubitului, iubitei, fratelui sau oricui dintre cunoștințele tale, nu ezita… înscrie-i!”, este anunțul postului TV maghiar RTL.

  La audiție, cei înscriși pot aduce cu ei fundalul sonor pe un stick sau pe un CD, ori un instrument acustic. Cei care se înscriu cu o trupă, sunt rugați să aducă și un material introductiv.

  Mai multe informații se găsesc pe site-ul RTL Ungaria. Informații suplimentare (în limba maghiară) se pot obține și la numărul de telefon +36-30/195-9595.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.