vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Finala naţională Little Miss & Mister România va avea loc și în 2024 tot la Arad

  de Dan Lazăr | 16 februarie 2024, 5:56 PM | Monden | Știri Arad

  0

  „Am început înscrierile pentru finala naţională Little Miss & Mister România 2024, concursul de frumuseţe destinat copiilor”, ne anunță Lavinia Ichim, fondatoarea agenției Lawinne.

  0Fete și băieți cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani se pot înscrie în competiţie până la 25 martie. „Înscrierile se pot face online, pe pagina evenimentului. Mai multe informații se regăsesc acolo sau telefonic” – spune Lavinia Ichim, principala organizatoare a evenimentului. Ea este singurul director național Little Miss și Mister România cu certificat primit de la organizator (Ashot Khachatryan, World League of Beauty and Fashion – WLBF), având marca înregistrată la OSIM.

  Finala naţională Little Miss & Mister România 2024 va avea loc pe 23 martie, la Vechiul Cazinou din Arad. Concursul propriu zis va avea trei probe: costumul național (tradițional sau stilizat), ţinută casual şi ţinuta elegantă (rochie de seară pentru fete și costum pentru băieți).

  Câştigătorii vor fi stabiliţi pe categorii de vârstă, premiile constând în diplome, eșarfe, coronițe (pentru fete) și trofee (pentru băieți). Fiecare Little Miss şi Little Mister desemnat câştigător la finala naţională de la Arad va avea şansa de a reprezenta România la finala internațională din Turcia.

  Citește și: Little Miss & Mister România 2023 i-a avut în prim plan pe arădeni. Vor reprezenta țara la finala din Turcia

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.