Titlu inițial (14.04.2017): Șapte pitici se bat pentru Albă ca Zăpada în IPJ Arad. Scapă cine poate…

Record de „Guinness Book of Arad City” la concursul organizat de IPJ Arad pentru ocuparea funcției vacante de șef serviciu la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Numărați pe degete și după aceea spuneți cu glas tare: șapte… iar ulterior despărțiți în silabe.. șap-te.. ca să nu cumva să nu credeți. Da, doamnelor și domnilor, nu mai puțin de șapte (deocamdată) pitici vor să ajungă la poalele rochiei acestei frumoase Albă ca Zăpada numită  „șef secție în IPJ Arad”. Dintre aceștia (la pitici ne referim) câțiva sunt mai răsăriți, câțiva nu știu deloc povestea fraților Grimm, iar câțiva se cred în „Războiul Stelelelor” și cred că se pot lupta așa simplu cu Darth Vader.

În fine… suntem pe fază și așteptăm cu sufletul la gură să aflăm care e mai special dintre toți cei șapte și cine a văzut luminița de la capătul tunelului atât de bine încât a știut unde să-și pună semnătura corect pe înscrierea la concurs. Și nu a făcut-o, bineînțeles, de amorul… Poliției.

P.S. Cei care nu cunosc povestea, nici nu știu că pentru frumoasa Alba ca Zăpada prințul e pus deoparte și cunoscut doar de autorul întregii povești.

Hai că am glumit și noi de sărbători și, pentru conformitate, citiți mai jos:

candidati concurs IPJ

UPDATE: Din cei șapte pitici… unul a luat caimacul…

George Lucian Pescar este noul șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Arad. Și gata… povestea.

O. Peniță, 5 mai 2017, 11:45 AM