Update Din cei șapte pitici care s-au împins pentru Albă ca Zăpada, la IPJ Arad… a rămas doar unul: Lucian Pescar-noul șef de la Acțiuni Speciale

  de O. Peniță | 5 May 2017, 11:45 AM | Culise | Recomandările editorilor

  21

  Titlu inițial (14.04.2017): Șapte pitici se bat pentru Albă ca Zăpada în IPJ Arad. Scapă cine poate…

  Record de „Guinness Book of Arad City” la concursul organizat de IPJ Arad pentru ocuparea funcției vacante de șef serviciu la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Numărați pe degete și după aceea spuneți cu glas tare: șapte… iar ulterior despărțiți în silabe.. șap-te.. ca să nu cumva să nu credeți. Da, doamnelor și domnilor, nu mai puțin de șapte (deocamdată) pitici vor să ajungă la poalele rochiei acestei frumoase Albă ca Zăpada numită  „șef secție în IPJ Arad”. Dintre aceștia (la pitici ne referim) câțiva sunt mai răsăriți, câțiva nu știu deloc povestea fraților Grimm, iar câțiva se cred în „Războiul Stelelelor” și cred că se pot lupta așa simplu cu Darth Vader.

  În fine… suntem pe fază și așteptăm cu sufletul la gură să aflăm care e mai special dintre toți cei șapte și cine a văzut luminița de la capătul tunelului atât de bine încât a știut unde să-și pună semnătura corect pe înscrierea la concurs. Și nu a făcut-o, bineînțeles, de amorul… Poliției.

  P.S. Cei care nu cunosc povestea, nici nu știu că pentru frumoasa Alba ca Zăpada prințul e pus deoparte și cunoscut doar de autorul întregii povești.

  Hai că am glumit și noi de sărbători și, pentru conformitate, citiți mai jos:

  candidati concurs IPJ

  UPDATE: Din cei șapte pitici… unul a luat caimacul…

  George Lucian Pescar este noul șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Arad. Și gata… povestea.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Depinde cine e sef de comisie aici!!! e rosu sau portocaliu. Din cate vedem pitici sunt cam decolorati! :))))))
   Cica testare interviu!!!! Cum vine asta la un serviciu ce se vrea cam de elita… Probe sportive, aptitudini etc, unde sunt???? halal concurs, eventual de belit p… la urs.

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Cat timp va conduce zona folclorica toate functiile importante vor fi ocupate in avans . Concursul e doar o formalitate . Gen sef Saesp ,sef Sas. Unde esti Oprita ??? Singura perioada de dupa revolutie cand ofiterii erau mai stresati ca si agentii ??

   +13 voturi
   +1
   -1
   • Integritate?? Ce-i aia?

    Unde esti tu , Dascăle?? Ala le rupea fâșu la hotii astia din IPJ Arad. Nu apucau lichelele de pe la economic sa prospere in halul in care au facut-o. Nu apucau sa bată palma cu infractorii si sa le mănânce din palma. Dar, a fost promovat omu’, right? A scăpat MAI de el, trimițându-l la Londra. Asa e in sistemul asta mizerabil, vine Teleș, face curat, la revedere! Il promovează Insp sef la Timis. La fel acolo, curatenie, la revedere! Promovat la capitala! De acolo, la Londra! Deranja omul, ce sa-i faci?! Am rămas, in schimb, cu niste sefi pe la IPJ, de te doare mintea. Unul dintre ei, lua spaga de la cei care practicau Alba-Neagra in municipiu!!! Asta e Politia din Arad si nu numai. E plină de Aurelieni Șorici!!!!!!!!!!!!!!!! Mafiotilor!!!!’n

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.