Aladdin, Hercule și alți masculi Disney își strâng bărbățiile pentru o campanie umanitară

  de Special Arad | 3 decembrie 2014, 6:07 PM | Stuff

  0

  Aladdin s-a dezbrăcat la bustul gol și își strânge în mână bărbăția, pe un afiș cu titlul „Hello Boys”.  La fel au făcut și Hercule și alți prinți și eroi din desene animate. Masculii Disney „pozează” pentru afișul ilustratorului activist aleXsandro Palombo, cu ocazia Zilei Internaționale de combatere a SIDA, ce a avut loc pe 1 Decembrie.

  Se pare că figurinele cu care am crescut… au crescut și ele la rândul lor, iar acum își iau organul genital într-o mână și un prezervativ în cealalta, atenționându-ne asupra metodei de contracepție masculină.

  Artistul aleXsandro Palombo a spus că a vrut, în primul rând, să atragă atenția tinerilor cu această campanie ieșită din comun, deoarece este de părere că mulți dintre aceștia au impresia că SIDA e o boală îndepărtată, de pe undeva din lumea a treia, și în ziua de azi nimeni dintre tineri nu dă importanță bolilor cu transmitere sexuală.

  slide_385994_4628526_free

  Aceasta nu e prima

  astfel de campanie inițiată de Palombo. Tot cu personaje din desene animate, a mai publicat afișe cu mesaje și mai dure.

  Nu demult, s-a „folosit” de Wonderwoman, Marge Simpson, Wilma Flintstone sau Albă ca Zăpada – cu fețele desfigurate – ca să atragă atenția asupra violenței în familie.

  stop stop stop1-Popeye-The-Simpsons-Snow-White-Superman-Family-Guy-Cinderella-Flintstone-Art-Portrait-Social-Campaign-Domestic-Woman-Womens-Violence-Abuse-Satire-Cartoon-Illustration-Critic-Humor-Chic-by-aleXsandro-Palombo-Aabuse-elite-daily-800x400Snow White and Prince Charming Art Portrait Social Campaign Domestic Woman Women's Violence Abuse Satire Cartoon Illustration Critic Humor Chic by aleXsandro Palombo 1

  De asemenea,

  artistul nu s-a sfiit să taie și sânii acestor personaje feminine, de data asta în semn de respect față de femeile care au trecut prin crunta boală, cancerul la sân.

  survivors1-SURVIVOR Breast Art Campaign Iconic The Simpsons Wilma Flintstone Marge Lois Griffin Wonder Woman Cinderella Aurora Snow White Jasmine Jessica Rabbit Betty Boop aleXsandro Palombo Disney Princess1b

  …și, desigur,

  celebra copertă cu Kim Kardashian și fundul ei – asta doar de dragul caricaturii:

  1-Kim Kardashian West Booty Paper Cover Art by Artist aleXsandro Palombo Icon Iconic Butt Booty Bum Painting Illustration Humor Chic Epic Cartoon Legend Epic 2a

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.