duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Teodor Cilan a fost confirmat, prin ordin de ministru, ca rector al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 24 aprilie 2024, 12:10 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. A fost emis ordinul de confirmare pentru funcția de rector al universității arădene de stat pentru conf. univ. dr Teodor Florin Cilan, care va conduce, începând cu data de 27 aprilie, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

  Ordinul, cu numărul 4 304 a fost semnat în data de 22 aprilie de către  Ministrul Educației, Ligia Deca și a fost înregistrat astăzi, 24 aprilie,  la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.

  Conform  art.1 care prevede că: „Începând cu data de 27.04.2024 se confirmă pentru un mandat de cinci ani , în funcția de rector al Universității Aurel Vlaicu din Arad, domnul conf.univ.dr. Teodor Florin Cilan care are calitatea de ordonator de credite”, noul rector al UAV, cu un mandat de 5 ani este conf. univ. dr. Teodor Cilan.

  Reamintim că noul rector a câștigat cel de al doilea tur de scrutin organizat în 27 martie, obținând 119 voturi în favoarea sa, față de contracandidatul său, conf. univ. dr. Sanda Grigorie care a primit 85 de voturi.

   

  • Citește și: Ministrul Educației a refuzat oficial confirmarea Ramonei Lile pentru un nou mandat de rector al Universității Aurel Vlaicu · Special Arad

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.