duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  De la cer la pământ, cu primarii Vestului, în februarie. Investiții, campanii electorale, o „zamă” și puțin shopping cu primarii Bibarț, Birta și Fritz

  de Adriana Barbu | 1 martie 2024, 9:25 AM | Politikos | Știri Arad

  1

  A fost cea mai scurtă lună a anului, chiar dacă anul acesta februarie a avut 29 de zile. Şi am plecat la drum de veghe în lanul de facebook al primarilor din vestul ţării, înainte de campanii electorale și scandaluri politice ușor de anticipat în acest an, cu convingerea că voi avea mai puţin de muncă: lună scurtă, fapte puține.

  Cât pot să posteze primarii într-o lună în care de abia s-au votat bugetele oraşelor, iar campania electorală e încă departe? Am şi început analiza cu primarul Oradiei, care postează de obicei puțin. Şi speranţele că va ieşi un material scurt au crescut în condiţiile în care, până în ultima zi a lunii februarie, am numărat doar 3 postări ale primarului Florin Birta pe contul său de facebook. Una cu poze de la o competiție sportivă, alta de weekend cu Primăria Oradea în imagine și doar una în care vorbea de investiții.

  Știam că voi avea mai mult de muncă cu primarul Aradului, Călin Bibarț și cu edilul Timișoarei, Dominic Fritz, dar câte se pot întâmpla chiar și pentru primari în cea mai scurtă lună a anului?

  Arad februarie Bibart primavara

  (Primarul Bibraţ anunţând în februarie că vine totuşi primăvara)

  Primarul Aradului revine pe primul loc la postări pe facebook

  Parcă pentru a ne contrazice cu orice preț și pentru că poate nu i-a plăcut că luna trecută Dominic Fritz i-a luat fața, primarul Aradului, Călin Bibarț a reușit să posteze de nu mai puțin de 33 de ori în 29 de zile!

  L-a depășit pe primarul Timișoarei, care a reușit cu tot cu reels-uri, să adune doar 27 de postări în luna februarie. Primarul Birta a părut, pentru cea mai lungă perioadă din această lună, absent, de parcă ar fi renunțat de tot la rețelele sociale, cu două postări la început de lună şi una pe la final. În ultima zi, însă, Birta a mai urcat patru postări. Chiar şi aşa, e evident că edilul de Oradea nu joacă în aceeași ligă cu ceilalți doi primari.

  Toţi cei trei primari au ales parcă să dea o lovitură de imagine pe facebook în ultima zi a lunii: pe 29!

  Primarul Bibarţ, zama şi investiţia de 100 de milioane

  Despre ce au postat edilii în luna în care de obicei nu vorbim decât despre frig şi iubire?

  Primarul Călin Bibarț ne-a vorbit despre de toate, dar, așa cum ne-a obișnuit, ne-a ţinut la curent mai ales cu cele două participări săptămânale ale sale la emisiunile care îi sunt dedicate, cu rondurile de zi pe care le face special pentru reţelele sociale prin cartiere, sau pe malul Mureşului, cu întâlnirile de campanie cu „prietenii primarului” şi cu participarea la evenimente publice sau private.

  A atins desigur şi cele mai fierbinţi subiecte din Arad, aşa că nu avea cum să rateze o postare cu UTA, dar a vorbit şi despre chestiuni extrem de lumeşti cu priză la votanţi – despre o zamă de duminică, despre shoppingul de weekend şi un pic despre credinţă.

  Edilul nu a uitat să ne informeze nici cu privire la prezenţa sa la diferite sărbători locale sau la diferite aniversări ale companiilor locale, nici cu privire la micile reparații și investiții de prin oraș, nici despre cum ar trebui cu toții să începem curăţenia de primăvară şi nici cu privire la faptul că a început în sfârşit lucrarea la noul pod pietonal spre Trei Insule.

  În ultima zi a lunii, Călin Bibarţ s-a apropiat, în sfârșit, de ceilalţi doi primari, care vorbesc pe conturile de facebook aproape exclusiv despre investiţii, cu semnarea contractului pentru investiția de 100 de milioane de euro de la CET Arad, cea mai mare investiție de acest gen din țară, după cum a prezentat-o pe scurt, foarte pe scurt, într-un reel de după conferința de presă, edilul, pe pagina sa de facebook.

  Oradea februarie 2024 Birta primarie

  (Imagine cu Primăria Oradea, postat de primarul Birta. Foto: Arany Jozsef)

  Primarul Birta, disparția și reaparția în forţă pe 29 februarie

  Primarul Oradiei, Florin Birta, a dispărut de pe facebook o bună bucată din luna februarie. A postat la început de lună despre faptul că Oradea găzduieşte campionatul european de înot în ape îngheţate, apoi a amintit de o investiţie în derulare, pavarea unei piaţete, situată deasupra unui parking, revenind pe final de lună cu imagini frumoase din Oradea. A dat lovitura de grație în ultima zi a lunii cu patru postări. Una a fost o transmisiune live a conferinței sale de presă, în a doua a postat despre stadiul lucrărilor la noul Ambulatoriul și la parcarea etajată aferentă acestuia, iar în ultimele două îi informează pe orădeni că una dintre cele mai circulate artele din oraș, Calea Aradului, va avea patru benzi  și că regenerarea cartierului Nufărul are studiu de fezabiliate, după ce aleșii locali au votat documentul în consiliul local.

  Timisoara februarie Fritz mobilier scoala

  (Primarul Dominic Fritz, într-o postare în care vorbeşte de mobilier în şcoli)

  Dominic Fritz, la foc automat în luna februarie

  Dominic Fritz a bifat în luna februarie aproape tot ce se poate bifa ca primar, a avut postări cu poze, reels-uri, story-uri, videoclipuri, participări la emisiuni etc. A vorbit mai ales despre parcări, o serie întreagă de lucrări de amenajare de parcări la sol, în zone unde vor începe demolările de construcții ilegale, abandonate, sau în zone cu foste garaje. Dar a vorbit şi despre investiţii în şcoli, în săli de sport, în șosele prin cartiere și a insistat pe probabil cel mai fierbinte subiect al lunii: ridicarea unui nou stadion municipal, în contul a 115.000 de euro.

  Dar nu s-a oprit aici, a dat replici și fostului primar, a postat un filmuleț în care timișorenii răspund la atacul lui Simion asupra Timișoarei, a vorbit de alte războaie, dar și despre alegeri. Dominic Fritz a încheiat luna cu o postare, urcată pe facebook, pe 29 februarie, despre digitalizarea primăriei.

  Dominic Fritz în top la aprecieri, comentarii şi distribuiri

  În timp ce numărul aprecierilor de pe pagina celorlalţi doi primari pare fie să stagneze, fie să scadă, Dominic Fritz e pe val, adunând uneori şi peste 6.000 de likeuri, sute de comentarii și sute de distribuiri ale postărilor sale.

  Dacă edilul de Oradea apare în imagini o sigură dată, pe contul său oficial de facebook, în februarie, cu ocazia conferinţei de presă, ceilalţi doi primari, cel din Arad şi cel din Timişoara, apar aproape în toate postările. Dacă Dominic Fritz pare deja că stăpâneşte la perfecţie arta reels-urilor, Călin Bibarţ nu renunţă nici în ruptul capului să mereu pe drumul bătătorit de acum patru ani: joacă pe mai departe cartea omul de rând din spatele primarului.
  Bătălia rămâne pe mai departe strânsă între cei doi când vine vorba de cultivarea imaginii lor pe reţelele sociale.

  Mai pe larg despre postările de pe facebook ale celor trei primari în luna februarie puteți citi mai jos.

  Arad februarie Bibart zama

  (Primarul Călin Bibarţ şi „zama de duminică”)

  33 de postări în luna februarie pentru primarul Aradului

  Primarul Călin Bibarț a postat de 33 de ori în luna februarie. A postat linkuri la emisiunile la care a fost invitat, a avut o postare religioasă (despre Întâmpinarea Domnului), s-a pozat la evenimentul privat la unei companii care produce bijuterii din sticlă de Murano, la care a fost invitat de onoare, dar şi la mall, cu “Cumpărături de duminică pentru săptămâna care urmează!”

  A făcut, mai apoi, un rond de zi în Sânicolaul Mic, pentru a vorbi despre asfaltarea acceselor spre porți pe o stradă, un rond de dimineață pe malul Mureşului, în care a vorbit de recondiționări de bănci, s-a pozat împreună cu o arădeancă care a împlinit 106 ani și căreia i-a adus flori, dar a postat şi poze cu gardul cimitirului Mureșel, refăcut (cea de a doua postare în care nu apare primarul, după postarea religioasă). Nu a uitat însă să se pozeze la meciul echipei de fotbal UTA.

  Într-un alt rond de dimineaţă, Călin Bibarţ face referire la una dintre investiţiile aşteptate de ani buni de locuitorii de pe Insula Mureş, amintind că s-a dat startul la construcția podului pietonal „Trei Insule”. Într-o altă postare, edilul aminteşte că „S-a dat startul sărbătorilor de primăvară! Iubire să fie…”

  Pe primarul Bibarţ îl întâlnim, mai apoi, la o festivitate dedicată unei conferinţe despre naştere, postare însoţită de comentariu: „Mamele, aceste „MINUNI CREATOARE DE MINUNI”, trebuie sprijinite şi încurajate prin evenimente dedicate miracolului nașterii”. Urmează apoi poze cu edilul mâncând o supă, cu textul: „Zama de duminică!”

  Au urmat acestei postări alte ronduri de dimineaţă, întâlniri cu prietenii primarului, poze cu prezenţa primarului la alte evenimente, dar și o postare-plângere despre centura Gai „coșmarul locuitorilor din zonă și al administrației, deopotrivă! Este însă inadmisibil să vrei să profiți de fiecare zi frumoasă și să nu găsești nici măcar o stație de asfalt pornită și care să-ți furnizeze materialul necesar!
  Cu toate acestea, am dispus începerea de urgență a lucrărilor pregătitoare pentru reparații la această arteră supusă încă traficului greu, total inadecvată datorită infrastructurii, în speranța pornirii stațiilor de asfalt, dar și cu speranța realizării cât mai curând a variantei noi de centură”.

  Arad februarie Bibart centrua Gai

  Spre finalul lunii, primarul a făcut alte câteva ronduri de zi şi a participat la alte evenimente, postarea din ultima zi a lunii fiind dedicată în sfârşit unei investiţii foarte mari pentru Arad. Aşa cum am menţionat deja, într-un reel realizat probabil după conferinţa de presă, primarul Bibarţ vorbeşte de semnarea unui contract mare pentru un nou CET, așa cum lasă să se înţeleagă (retehnologizarea CET, în fapt), după care afirmă că e „cea mai mare investiție în Arad în ultimii 34 de ani”, cea mai mare investiție din România de astăzi în domeniul și punctează că Aradul e primul oraş din România care semnează contractul. 100 de milioane de euro ar urma să fie investiți în CET (adică 80 mil.  fără TVA), o lucrare care trebuie finalizată în următorii doi ani.

  Oradea februarie 2024 Birta

  ( Postare a primarului Birta cu pavarea unei piaţetesub care a fost realizată o parcare subterană)

  7 postări pentru primarul Oradiei în februarie

  Primarul Oradiei, Florin Birta își trece în cont șase postări în luna februarie. Așa cum am precizat deja, una vorbește despre faptul că Oradea a găzduit Campionatul European de Înot în Ape Îngheţate, la care au participat 322 de sportivi din 27 de ţări, iar o alta despre faptul că a început pavarea piaţetei de pe strada Independenţei, ce se amenajează deasupra parcării subterane, o pavarea întinsă pe 7.600 mp. Este vorba de o investiție care ar trebui finalizată la jumătatea acestui an, susține edilul Birta, care adaugă: „Peste 500 de plante vor popula spațiile verzi: arbori și arbuști ornamentali, plante perene și plante cățărătoare. Este prevăzut și un spațiu de odihnă, marcat de băncuţe cu jardinieră din bloc de granit auriu și şezut din lemn.”

  După o pauză lungă, pe 27 februarie, Birta revine pe facebook și postează o poză cu Primăria Oradea. Atât. Următoarea postare e din ultima zi a lunii și este o filmare spectaculoasă cu Ambulatoriul și Parkingul de la Spitalul Județean, șantier ajuns la 20% grad de realizare. Investiția de aici, susține Florin Birta, se ridică la 23,8 de milioane de euro (TVA inclus), primarul afirmând că „deși ambele lucrări au termene de finalizare anul viitor, mizăm pe mobilizarea constructorului pentru finalizarea lucrărilor până la finalul acestui an.”

  După transmiterea live pe facebook a conferinței de presă, în penultima postare a lunii, Birta îi informează pe orădeni că se extinde Calea Aradului la patru benzi: „Se va circula pe patru benzi și pe tronsonul Căii Aradului cuprins între intersecția cu Bulevardul Decebal și intersecția cu strada Oneștilor. Lucrările au început deja pe tronsonul lung de 800 de metri și vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iunie. Vor fi modernizate carosabilul și trotuarele, se vor înlocui corpurile de iluminat și stâlpii ce susțin firul de contact, iar cablurile aeriene vor fi coborâte într-un canal tehnic.
  De asemenea, vom semaforiza intersecția Căii Aradului cu strada Traian Blajovici – stradă ce va fi lărgită și ea la trei benzi, înainte de intersecția cu Calea Aradului”.

  Primarul Birta mai spune că va fi înierbată calea de rulare a tramvaielor, iar stația de tramvai va fi extinsă şi că „16 din cei 33 de arbori existenți pe aliniamentul bulevardului vor fi transplantați, urmând ca de-a lungul arterei să fie plantați arbori noi, din specii nobile”.

  februarie Oradea cartier regenerat

  (Aşa ar trebui să arate viitorul cartier Nufărul din Oradea, după regenerarea urbană)

  Seara, face ultima postare, a patra pe ziua de 29 februarie:

  „Facem din cartierul Nufărul un model de regenerare urbană. Spații verzi de calitate, carosabil și trotuare reabilitate, noi locuri de parcare, piste de biciclete conectate, iluminat public cu LED. (…) Prin regenerarea zonei, se vor moderniza 10 kilometri de străzi – carosabil și trotuare, dar și piste pentru biciclete în lungime totală de 1,7 km, ce vor lega străzile Constantin Noica, Bumbacului, Onisifor Ghibu, Forajului și Morii. La fel, se vor amenaja 2.664 locuri de parcare la sol precum și alte 1.000 de locuri de parcare în subteran.

  10 hectare de teren vor fi dedicate amenajărilor peisagistice, neincluzând aici suprafața parcului Ghibu. Totul, în condițiile în care Nufărul 1 se întinde pe o suprafață de circa 26 de hectare. Vor fi plantați aproape 2.000 de arbori, de diferite specii și dimensiuni, ținându-se cont de amplasament, importanța ecologică și cea estetică.”

  Primarul mai aminteşte, în ultima sa postare, că zona va fi supravegheată video cu 59 de camere, va avea locurile de joacă, iar modernizarea cartierului va fi realizată pe bani europeni: „11 milioane de euro, cu posibilitatea ca această sumă să fie suplimentată până la 22 de milioane de euro, tot din bani europeni. Lucrările vor debuta în a doua parte a acestui an”.

  Facem din cartierul Nufărul un model de regenerare urbană. Spații verzi de calitate, carosabil și trotuare reabilitate, noi locuri de parcare, piste de biciclete conectate, iluminat public cu LED. (…) Prin regenerarea zonei, se vor moderniza 10 kilometri de străzi – carosabil și trotuare, dar și piste pentru biciclete în lungime totală de 1,7 km, ce vor lega străzile Constantin Noica, Bumbacului, Onisifor Ghibu, Forajului și Morii. La fel, se vor amenaja 2.664 locuri de parcare la sol precum și alte 1.000 de locuri de parcare în subteran.

  10 hectare de teren vor fi dedicate amenajărilor peisagistice, neincluzând aici suprafața parcului Ghibu. Totul, în condițiile în care Nufărul 1 se întinde pe o suprafață de circa 26 de hectare. Vor fi plantați aproape 2.000 de arbori, de diferite specii și dimensiuni, ținându-se cont de amplasament, importanța ecologică și cea estetică.”

  Primarul mai aminteşte, în ultima sa postare, că zona va fi supravegheată video cu 59 de camere, va avea locurile de joacă, iar modernizarea cartierului va fi realizată pe bani europeni: „11 milioane de euro, cu posibilitatea ca această sumă să fie suplimentată până la 22 de milioane de euro, tot din bani europeni. Lucrările vor debuta în a doua parte a acestui an”.

  Timiosara februarie pasarela peste bega

  (Poză postată de primarul Timişoarei: o pasarelă pietonală aflată în lucru)

  26 de postări pentru primarul Timişoarei în luna februarie

  De departe, cel mai setat pe investiții, imagine, muncă și căi diverse de convins alegătorii că e primarul de care oraşul are nevoie pare a fi edilul Dominic Fritz. A început luna vorbind de clădirile renovate care sunt scutite de la plata impozitelor aferente pe timp de 5 ani, dar s-a grăbit să dea o lovitură puternică în a doua zi a lunii cu un video despre viitorul stadion municipal Arena Eroilor, o investiție gândită a fi executată din bugetul local în următorii 3 ani, în contul a 115 milioane de lei.

  „Se întâmplă! Facem stadion! Aseară am semnat cu o bucurie imensă autorizația de construire pentru noul stadion ”Arena Eroii Timișoarei” de pe Calea Buziașului. Firma care a făcut proiectul tehnic deja are contract cu noi și pentru execuția proiectului. Adică, începem construcția în perioada imediat următoare. Am pus și bani în bugetul de anul acesta (doar să-l voteze Consiliul Local).

  Nu mai putem aștepta stadionul promis de Guvern și de Consiliul Județean.”, și-a început postarea pe facebook primarul Timișoarei.

  În zilele următoare, edilul a vorbit în reels-uri, videori, postări cu fotografii, despre şcoli şi terenuri de sport pentru şcoli, despre reabilitarea clădirii Colegiului Tehnic Emanuil Ungureanu, o lucrare ce a durat 2 ani şi e aproape de finalizare, i-a dat replică fostului primar Nicolae Robu pe tema stadionului, a vorbit despre mobilier nou pentru copiii de la grădiniță, de la şcoală şi de la liceu, ca urmare a unei licitaţii pentru dotări în 1.300 de clase din Timișoara, despre educaţie de calitate, fără de care nu se poate nimic.

  A amintit apoi despre o nouă parcare ce va fi amenajată în locul unor clădiri dezafectate, în Girocului, unde s-a semnat deja dispoziţia de demolare, despre o nouă parcare pe locul fostelor garaje din zona Clăbucet, acolo unde vor fi amenajate 50 de locuri de parcare, un nou spațiu verde, vor fi plantați 20 de arbori și va fi realizată o parcare securizată pentru biciclete.

  A continuat, neobosit, parcă, cu un video despre de ce iubeşte Timişoara, urmat de o postare cu amenajarea de alte locuri de parcare din zona Girocului, un reel cu edilul vorbind despre cum arătau țevile în unitățile de învățământ din Timișoara și despre noul contract de reparații în școli semnat de primărie, în valoare de două milioane de euro, despre faptul că a plătit facturile restante la gaz, lăsate de fostele administrații (facturi din anii 2014-2017), ultima, cea din urmă factură fiind în valoare de 70 de milioane de lei.

  Timiosara februarie Dominic Fritz citind copiilor

  (Dominic Fritz, citindu-le celor mici de Ziua Naţională a Lecturii)

  Pe 16 februarie, în vedem pe edil fericit alături de copii, citindu-le acestora cu ocazia Zilei Naţionale a Lecturii, dar la o zi distanţă are o postare indignată pe tema dezinformările şi minciunile la adresa sa venite din partea apropiaților lui Nicolae Robu, care se vor înteții, spune edilul, în lunile viitoare, dat fiind faptul că ne găsim în plin an electoral.

  5.500 de likeuri și 817 comentarii a adunat postarea primarului Fritz în care anunță că tramvaiele au revenit pe strada Cetăţii, după trei ani de șantier, acolo unde, spune acesta, „Am crescut suprafața de spațiu verde la 20.000 de mp, cu peste 400 de arbori nou plantați” și unde sunt „primii 1,5 km de linii de tramvai înierbate”, un proiect de 110 milioane de lei.

  În a doua parte a lunii, primarul vorbește pe facebook despre pasajul Colona, din Freidorf, degradat total, şi despre noul pasaj aflat în lucru acum („facem trei poduri de la zero, ne costă o căruţă de bani, peste 90 de milioane de lei, dar trebuie făcut”), postează transmisiunea live de la Tele Europa Nova, unde vorbeşte despre bugetul Timişoarei, revine mai apoi cu postări cu pasarela de la str. Gelu – Crizantemelor, care va lega velo și pietonal cele două maluri ale Begăi, dar se întoarce și la buget („cel mai mare de până acum”, jumătate de miliard de euro), acolo unde prioritar rămâne domeniul educației, cu 20% din bugetul de dezvoltare al orașului.

  Timiosara februarie Fritz parcari

  (Parcări viitoare şi regerenare urbană, promise de primarul Timişoarei pe facebook)

  Insistă și pe dinamica economică a orașului, care înseamnă venituri mai mari la bugetul local, și pe fondurile europene („Avem la îndemână bani europeni pentru că România este membră a Uniunii Europene și Timișoara este un oraș european”).

  Face o oprire și la sistemul sanitar, într-un video despre noua clinică ORL, ridicată în ultimii 2 – 3 ani, parțial din fonduri europene, a cărei construcție este pe ultima sută de metri și amintește un slogan care prinde: „Timișoara crește”.

  Nu se ferește nici de politică și postează de la discuțiile USR purtate pe tema alegerilor care bat la ușă și a speranțelor useriștilor că vor câștiga iar primăria, dar merge și duce flori și la doamna Ionescu, care a împlinit 100 de ani, o postare cu peste 6.000 de aprecieri.

  Se întoarce apoi edilul, la final de lună, la postările despre parcări, mai exact despre demolări de garaje şi realizare a 300 locuri de parcare în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor, dublate de insule de verdeață, arbori plantați și mici locuri de joacă pentru copii.

  Ultimele postări din 28 şi 29 februarie, vorbesc de un proiect drag primarului Fritz: „Timișoara Digitală – Servicii moderne pentru timișoreni”, dar și de spălarea străzilor, între acestea strecurându-se însă și un video în care „Timișorenii îi răspund lui George Simion. Timișoara europeană”.

  Vine campania, postările primarilor vor fi tot mai numeroase, probabil, iar tematica va fi tot mai apropiată de cea obișnuită de alegeri. De veghe în lanul de facebook al primarilor Călin Bibarț, Florin Birta și Dominic Fritz, rezumatul lunii martie, îl veți putea citi la început de aprilie.

  Citește și:

  Aşa au început primarii din Vest anul electoral 2024: Bibarț cu credință, Birta cu investiții, Fritz cu de toate

  Ultimele 10 zile din anul 2023 cu primarii din Arad, Timișoara și Oradea. De la megainvestiții inaugurate acum la reality show-uri pentru o altă lume (11)

  O lună cu primarii Birta, Bibarț și Fritz: megainvestiții la Oradea, apreciere internațională la Timișoara, baluri și festivaluri la Arad (10)

  Arsenie, cenzura şi credințele primarilor. Cum arată postările religioase ale primarului Bibarţ şi ale preşedintelui Cionca. De veghe în lanul de facebook (9)

  Primarul Bibarț, de la peste 130 de poze cu el, la doar 7. „Domnule Bibarț, nu le mai răspundeți celor de la Special Arad cu muncă”. De veghe în lanul de facebook (8)

  Primarul Bibarţ – peste 130 de poze cu el, de la începutul verii, primarul Birta – trei. Așa arată, oficial, vara politicienilor. De veghe în lanul de facebook (7)

  De veghe în lanul de facebook. Preşedinţii Vestului: Cionca conduce detașat la postări; greva profesorilor, omisă de toţi!

  De veghe în lanul de TikTok. Călin Bibarţ, mai tare decât Boc, Birta și Fritz pe rețeaua socială

  De veghe în lanul de facebook. Primarii Bibarţ, Birta, Boc şi Fritz şi cele 6 (șase) investiţii

  De veghe în lanul de facebook. Primarii Bibarț, Birta, Boc și Fritz, de la Bruxelles, la Institutul Regional de Oncologie şi până la Little Miss România

  1 Mai cu primarii. Mici şi bere de la primarul Bibarţ, flori, locuri de picnic și promenadă de la Boc, Birta și Firtz

  Săptămâna patimilor, între credinţă şi voturi, pentru primarii Bibarț, Birta, Boc și Fritz

  De veghe în lanul de facebook. O săptămână cu primarii Bibarț, Birta, Boc și Fritz

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. D-na Barbu, mulțumesc pentru sintezele lunare pe care le faceți. Îmi permit două întrebari. Cum vedeți dumneavoastră activitatea primarilor din perspectiva unui votant? Cum apreciați evoluția (sau involuția) celor trei orașe în acest ciclu electoral? Mulțumesc!

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.