SRI și „Doi și-un sfert” și-au dat mâna în PSD Arad. Îl sapă pe Dragnea mai ceva ca primarul de la Iași!

  de O. Peniță | 20 februarie 2017, 10:26 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  3

  Doi „curieri ilegali” de politică în PSD au fost în mare pericol să-și rupă gâturile atunci când au fost sunați de vulpile „Fifor”  și/sau „Căprar” – nici nu mai contează, deși e luptă mare pentru putere acolo… – și li s-a urlat în telefoane, având loc următorul dialog:

  – Băi, Ioane! Băi, Petre! Ce draq faceți, măi?

  – Nimic, șefule. Ordonați!” – au răspuns cei doi la unison, fiind obișnuiți cu poruncile.

  – Băi, dacă nu vă știți cu facebucul, ce draq vă mai dați pe el? Mă, voi sunteți sub acoperire și în PSD, acum la pensie? 

  – Ce, ce, șefu? Ce-am făcut?

  – Pe draq ați făcut, asta ați făcut. De când sunteți voi doi împotriva lui Liviu (Dragnea – n. red.)? De când? Ce draq, v-ați dat cu su…ă ăla de la Iași, de vorbește mai bine ca Fifor?

  – Șefu… nu e adevărat, nu am făcut nimic. Cum să fim împotriva șefului mare? Doar dacă spuneți dumneavoastră, șefu, ne schimbăm opinia. Chiar nu am făcut nimic.

  – Măi, după ce că nu recunoșteți, mă, mă mai faceți și prost.. Păi nu voi ați distribuit pe feisbuc articolul acela cu Blonda aia, Ionela Viorela Dobrică, model de reușită PSD în viață și carieră?

  – Ba da, șefu! E tare articolul!

   – E tare pe draq!… Mă, voi l-ați citit?

  – Da șef!

  – Nu l-ați citit măi, nu l-ați citit… Doar, în virtutea faptului că v-am obișnuit cu distribuitul pe facebook, ați vrut să fiți model și ați vrut să o faceți înaintea mea. Citiți și scoateți repede măi, că ne prind ăia de la Special Arad și ne fac zob pe toți, măi! Și să nu se mai întâmple să distribuiți ceva până vine ordinul de la partid! Ați înțeles?

  – Înțeles, să trăiți!

  – Și… măi Gligore… Scoate și laicul acela ce l-ai dat la Petre pentru articolul asta…

  Și s-au pus cei doi pe citit. Și au citit… și printre altele au citit: Fraților, în ce țară am ajuns să trăim? Modelul PSD de reușită în viață și carieră: Ionela Viorela Dobrică! Pentru toți tinerii care au protestat în stradă! Miercuri, o jigodie PSD patentată, Valeriu Zgonea, a fost pus sub control judiciar pentru că a „lucrat”, pe șpagă, s-o pună pe fata unuia din Buzău într-o funcție, într-un minister. Pe scurt: angajată pe șpagă într-un minister, în 2013. Avansată de Ponta în 2014. Aleasă președinta TSD Buzău în 2016. Și tot în 2016 a fost aleasă deputat pe listele PSD. Amănunte, mai jos”. Continuarea AICI!

  … și au început să le tremurele degetele celor doi… de abia au mai găsit butoanele sa apese ca să șteargă distribuirile…

  Și-acum, pentru conformitate, cine credeți că sunt cei doi „eroi” care distribuiau de zor articolul care conținea rândurile „cutremurătoare” de mai sus? Vă spunem noi: un fost SRI-st, Ioan Gligor și un fost ofițer la „Doi și-un sfert”, chiar fost șef al Serviciului, la Arad, Petru Pădurean. Ambii sunt acum consilieri județeni din partea PSD Arad și ambii distribuiau sâmbătă articolul amintit – aveți proba mai jos!-, care, de fapt, e un atac împotriva PSD-ului…. Însă, cei doi nu l-au citit… probabil că doar le-a plăcut titlul și blonda din imagine…

  Pesedeii-si-papagalii2

   

  P.S. Serviciul „Doi și-un sfert” (DIPI) a fost desființat de Guvernul tehnocat

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.