E fum alb la PSD Arad! Mihai Fifor este noul președinte al filialei locale după ce l-a învins pe Dorel Căprar

  de Lucian Dănilă | 22 februarie 2020, 3:51 PM | Știri Arad | Topic special

  10

  Conducerea executivă a PSD a anulat votul alegerilor din urmă cu două săptămâni din cadrul filialei PSD Arad. Atunci, Dorel Căprar a câștigat cu o majoritate covârșitoare de peste 90 la sută, dar în sală nu a fost prezent contracandidatul său și nici cei care îl susțineau pe acesta.

  Lucrurile au luat o cu totul altă turnură după intervenția de la București și mulți dintre membri filialei PSD Arad și-au schimbat opțiunea. La alegerile care au avut loc astăzi, Mihai Fifor l-a învins pe Dorel Căprar cu 64 de voturi voturi, față de 58 ale fostului președinte al filialei județene. Astfel, Mihai Fifor este noul președinte al filialei județene a PSD Arad.

  Florin Tripa a câștigat competiția pentru președinte executiv al PSD Arad, acesta fiind în competiție cu Vasile Bociort.

  Vom reveni

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.