duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CEx PSD a invalidat alegerile de la Arad și a dizolvat organizația! Cine este noul interimar

  de Andrei Fuliaș | 10 februarie 2020, 5:09 PM | Politikos | Topic special

  3

  Aflăm, pe surse, că membrii Comitetului Executiv al PSD au discutat în cursul acestei zile despre situația din filiala arădeană. Reamintim că, deși conducerea de la București a partidului le-a cerut celor de la PSD Arad, în speță domnului Căprar, să amâne procedurile pentru alegerile din filiala județeană, acesta, alături de membrii echipei care au câștigat alegerile de vineri, nu au luat în seamă recomandările celor de la Centru.Aceste alegeri au culminat cu scandalul dintre Dorel Căprar și Mihai Fifor, respectiv retragerea lui Fifor din cursă.

  Astfel, pe surse aflăm că CEx a decis să anuleze alegerile organizate la Arad, dar mai mult de atât și poate mai important, conducerea centrală a decis dizolvarea filialei județene. Aceleași surse susțin că la conducerea organizației ar fi fost propus un președinte interimar, fiind vorba despre șeful PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor.

  Noul președinte își va încheia mandatul peste două săptămâni, când vor fi organizate alegeri.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. No, acuma, daca tot s-a mers pe blatul cu cei trei primari in prima tura la psd si in tura 2 la pnl ar cam fi logic sa urmeze ceva asemanator si la organizatia pnl Arad. Daca s-a mers impreuna ”la victorie” sa se mearga in aceeasi pereche si la decontarea facturii. Ca asa fac prietenii adevarati! Tot mai intereseant filmul asta politic aradean! Pacat ca n-a participat la Oscar ca lua sigur premiul pentru cele mai bune (d)efecte speciale 🙂

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.