Știri Arad. În urma investigației Special Arad la Compania de Transport Public Arad (CTP Arad), procurorii din Cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad s-au autosesizat din oficiu au demarat cercetări în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale.

Citește și: EXCLUSIV – Grup infracțional organizat, „combinație” a unui angajat, greșeală sau ce? Compania de Transport Public împreună cu ziarul „Aradul” au ascuns o licitație publică pentru spații!

Iată comunicatul Parchetului:

„Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad  este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

Având în vedere mai multe articole ce au apărut într-un cotidian din oraşul Arad, articole în care se menţionează că în cadrul Companiei de Transport Public Arad, în cursul anului 2016, ar fi avut loc o licitaţie pentru închirierea unor spaţii fără respectarea legii, utilizându-se acte false pentru dovedirea împlinirii condiţiilor legale, iar persoane din conducerea companiei ar beneficia de venituri provenite din afaceri desfăşurate chiar cu societatea în cadrul căreia îşi desfăşoară activitatea, procurorii din cadrul acestui parchet s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea de către autori necunoscuţi (persoane a căror identificare certă urmează a fi realizată ulterior, din rândul funcţionarilor publici ai Companiei de Transport Public Arad) a infracţiunilor de abuz în serviciu, fals material în înscrisuri sub semnătură privată şi conflict de interese.

În cauză se vor efectua cercetări în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.”

Citește și: EXCLUSIV – Compania de Transport Public Arad – moșia familiei directoarei Mariana Birău. Asigurări de milioane de lei făcute societății de către firma soțului managerului.

Andrei Fuliaș, 30 septembrie 2016, 5:58 PM