miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Premiile de Excelență Speciale ale Aradului?

  de E. Nola | 12 august 2023, 11:38 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Recunoaștem, nu ne ascundem, Bibi iarăși ne-a prins pe picior greșit.

  Tocmai ne pregăteam să ne punem de pe unul pe altul când, ca din senin, precum furtuna care ne tot ocolește, a apărut lista cu premiile care se vor acorda arădenilor cu ocazia marilor serbări de august din acest an.

  Acum, ce să zicem, nu vrem să jignim pe nimeni, unii dintre cei propuși chiar merită, sunt însă unele propuneri care opresc untul să se topească. Și pentru că suntem la noi acasă, ne luăm doar de cel de excelență acordat celui mai excelent jurnalist din Arad. Să nu ne înțelegeți greșit, nu avem nicio pretenție, ba, am spune, am refuza așa o bălăcire în neant, dar dacă Bibi și ai lui de la Primărie cred că cel mai excelent jurnalist în anul care a trecut la Arad a fost domnul Scridon, atunci nu mai avem întrebări.

  Am mai avea exemple, deplângem sincer faptul că doctorul Moldovan nu a mai apucat să fie distins, însă mergem mai departe și ne imaginăm momentul în care cei care acum dau distincții vor fi distinși și ei de cei care vor veni în urma lor, călcând apăsat pe minciună, lipsă de responsabilitate și nepricepere în cele din urmă.

  Așa că ne-am gândit noi cât ne-am gândit, nu mult, că ne apucă amețeala, și am zis care ar fi categoriile de activitate în care cei de azi vor putea fi declarați excelenți de cei care îi vor urma.

  Dar puteți să o luați și așa simplu, cum spune titlul: niște premii de excelență mai speciale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Premiile de Excelență Speciale ale Aradului?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.