Luna decembrie ne rezervă o nouă premieră la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. Vezi programul complet!

  de Tomck@t | 2 decembrie 2017, 2:57 PM | Cultură | Topic special

  0

  Horia Suru este regizorul care își pune semnătura pe următoarea producție a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, pe care o va scoate la lumină la sfârșitul lunii decembrie: „Don Juan se întoarce de la război” de Ödön von Horváth. Până atunci însă, actorii arădeni aduc în fața publicului alte șapte spectacole îndrăgite.

  Un regizor tânăr și inspirat. O echipă artistică numeroasă. Și un text provocator. Acestea sunt ingredientele celui mai nou proiect teatral al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad. Este vorba despre un nou spectacol la care artiștii arădeni au început repetițiile la finalul săptămânii trecute.

  Premiera spectacolului va avea loc în 21 decembrie, de la ora 19:00, în sala mare a TCISA.

  „Nu se ştie dacă Don Juan, ca personaj istoric, a trăit cu adevărat. Însă dacă acest tip – al lui Don Juan – a existat vreodată, atunci este sigur că există şi astăzi şi va exista întotdeauna. Mi-am propus să descriu un Don Juan al zilelor noastre. (…) Este tipic pentru timpurile noastre ca fiecare individ să cunoască schimbări interioare ale fiinţei sale, ca urmare a catastrofelor care au lovit întreaga lume. Tot aşa, şi Don Juan se întoarce de la război şi îşi închipuie că a devenit un alt om. Dar el a rămas ceea ce este”, spune autorul textului, Ödön von Horvath.

  24273590_1697975733594040_1098713064573996062_o

  Montarea, semnată de regizorul Horia Suru îi aduce pe aceeași scenă pe actorii Andrei Elek, Adriana Ghiniță, Oltea Blaga, Carmen Butariu, Carmen Vlaga Bogdan, Roxana Sabău, Liliana Balica, Iulia Pop, Amalia Huțan, Oana Kun, Iulia Dinu, Cecilia Donat-Lucanu, Oana Secară, Mariana Tofan, Angela Petrean Varjasi și Bianca Andras. Scenografia spectacolului este semnată de Cristian Marin, coregrafia de Momo Sanno, conceptul grafic de Laurian Popa, în timp ce Lucian Moga realizează light designul. Echipa este completată de Elena Ivașcu (regie tehnică), Cosmin Lupan (sunet), Cornel Dume și Horațiu Maftei (lumini), Adelin Ghionghioșan (proiecții) și ing. Ion Stan (șef producție).

  Biletele vă așteaptă deja la casierie și pe www.biletmaster.ro.

  24255043_1697975653594048_5752947694296259115_o

  Până atunci, însă…

  programul lunii decembrie la teatrul arădean include șapte producții proprii, dintre care spectacolul de duminică, 3 decembrie, este „Geniul crimei”, cel care a avut premiera recent, la debutul Festivalului Internațional de Teatru Clasic de anul acesta.

  Împușcături. Urmăriri ca în filme. Situații complicate și un deznodământ neașteptat. Toate în GENIUL CRIMEI, montare semnată de Antonella Cornici, în regia tehnică a lui Claudiu Oblea. În rolurile principale: Zoltan Lovas, Alex Mărgineanu, Călin Stanciu, Iulia Pop și Amalia Huțan.

  Rezervă bilet pe Biletmaster.ro, accesând ACEST LINK.

  geniul crimei duminica

  Astăzi (sâmbătă, 2 decembrie), Teatrul Clasic „Ioan Slavici” ne așteaptă cu spectacolul „Vârful Aisbergului”. 

  O companie multinațională ajunge la o statistică sumbră: 3 sinucideri în 5 zile. Motivele acestor tragedii? Le descoperim împreună în spectacolul palpitant, regizat de Theodor Cristian Popescu.

  Urcă pe scena sălii mari actorii Dorina Darie-Peter, Bogdan Costea, Ioan Peter, Cecilia Lucanu-Donat, Ștefan Statnic și Călin Stanciu.

  Rezervă bilet pe Biletmaster.ro, accesând ACEST LINK.

  varful aisbergului

  Programul lunii DECEMBRIE 2017 la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”:

  23795316_1689590204432593_6779601727031208970_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad