Doi actori arădeni și „Exit”, pe scena bucureșteană

  de Special Arad | 13 octombrie 2017, 2:25 PM | Cultură

  0

  Andrei Elek și Carmen Vlaga-Bogdan. Aceștia sunt actorii arădeni care vor fi prezenți astăzi, 13 octombrie, pe scena Platformei Internaționale de Teatru București #4. Alături de Balazs Attila, Bandi Andras Zsolt, Csata Zsolt, Eder Eniko, Matrai Lukacs Sandor, Tokai Andrea, Vass Richard, Ninoslav Dordevic, Branislav Jerkovic și Dragana Susa, ei fac parte din distribuția spectacolului „EXIT”, regizat de Arpad Schilling.

  Montarea se construiește pe un text scris de același Arpad Schilling, împreună cu Lang Annamaria. Întreaga construcție se bazează pe improvizațiile actorilor și tratează subiectul migranților economici. Este povestea a douăsprezece persoane din România, Ungaria și Serbia, care doresc să intre pe teritoriul Angliei. La coborârea din avion, ele sunt prinse însă într-un inter-spațiu pentru o perioadă nedefinită, fiind obligați să își confrunte temerile, prejudecățile și să găsească soluții în situații-limită.

  Citește recenzia Special Arad AICI.

  „Exit” se joacă la Bucureşti la doar câteva zile după ce regizorul spectacolului, Schilling Arpad, a fost declarat pericol public pentru securitatea statului maghiar din cauza părerilor sale critice la adresa guvernului Orban.

  Reprezentația din 13 octombrie, din Sala Mare a ARCUB-Gabroveni, va fi urmată de o discuție a actorilor cu publicul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad